eur:
395.81
usd:
372.43
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
WOLVERHAMPTON, ENGLAND - FEBRUARY 05: General view inside the stadium prior to the Emirates FA Cup Fourth Round match between Wolverhampton Wanderers and Norwich City at Molineux on February 05, 2022 in Wolverhampton, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Nyitókép: Laurence Griffiths/Getty Images

Váratlan helyszínen játszik az angolokkal a magyar csapat

1956 után tér vissza a városba az angol válogatott.

Az angol labdarúgó-válogatott Wolverhamptonban fogadja majd a magyar együttest június 14-én, a Nemzetek Ligája 2022-2023-as idényében.

Az angol szövetség (FA) tájékoztatása alapján a tavalyi kontinensbajnokságon döntős csapatuk három nappal korábban szintén a Wolverhampton Wanderers otthonában találkozik majd az Európa-bajnok olaszokkal. Az Eb-döntő "visszavágóját" zárt kapuk mögött kénytelenek rendezni az európai szövetség (UEFA) büntetése miatt, a magyarok elleni találkozón azonban már lehetnek nézők.

Az FA kiemelte, 1956 óta először lép pályára a Molineux Stadionban az angol válogatott, amely abban az évben december 5-én világbajnoki selejtezőn 5-2-re legyőzte a dán gárdát. A nemzeti együttes hagyományos otthona a londoni Wembley Stadion, de az elmúlt években a világversenyek előtt pályára lépett Sunderlandben, Manchesterben, Leedsben, Middlesbrough-ban, Leicesterben és Southamptonban is.

Az angolok első NL-meccsüket június 4-én Budapesten játsszák, a csoport negyedik tagja Németország. Az A divízióból a négy csoportgyőztes a négyes fináléban szerepelhet, míg a négy csoportutolsó kiesik a másodosztályt jelentő B divízióba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×