eur:
392.51
usd:
365.96
bux:
66789.64
2024. április 25. csütörtök Márk
A Felcsút játékosai ünnepelik győzelmüket a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójából elhalasztott Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi FC mérkőzés végén a felcsúti Pancho Arénában 2022. január 27-én. A Puskás Akadémia 1-0-ra győzött.
Nyitókép: Vasvári Tamás

Újabb élcsapatot vert, átvette a vezetést a Puskás Akadémia

A hétközi Ferencváros elleni győzelem után a Fehérvárt is 1–0-ra győzte le a hazai csapat a Pancho Arénában.

A Puskás Akadémia FC 1-0-ra legyőzte a vendég MOL Fehérvár FC-t vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában, ezzel átvette a vezetést a tabellán.

OTP Bank Liga, 18. forduló

Puskás Akadémia FC - MOL Fehérvár FC 1-0 (0-0)

Pancho Aréna, v.: Vad II.

gólszerző: Favorov (66.)

sárga lap: van Nieff (25.), Kozák (64.), illetve Zulj (27.), Makarenko (42.)

Puskás Akadémia: Markek - Mezghrani, Joao Nunes, Spandler, Szolnoki - Favorov (Urblík, 89.), van Nieff - Slagveer (Skribek, 70.), Baluta (Corbu, 74.), Nagy Zs. - Kozák (Komáromi, 70.)

Fehérvár: Kovács D. - Nego, Lüftner, Rus, Heister - Zulj, Makarenko - Lednyev (Nikolics 86.), Dárdai (Géresi, 70.), Petrjak (Bamgboye, 80.) - Kodro

A forduló rangadóját a Fehérvár kezdte jobban, aztán fokozatosan átvette az irányítást a Puskás Akadémia, Nagy Zsoltnak több nagy helyzete volt. A szünetig is inkább a hazaiak akarata érvényesült, a fehérváriak nem tudtak mit kezdeni a szervezett felcsúti védekezéssel.

Fordulást követően - a hatalmas széltől támogatva - felpörgött a Vidi, és nyomás alatt tartotta a hazai kaput. A Puskás Akadémia sokáig a félpályán sem tudta átvinni a labdát, amikor ez sikerült Artyom Favorov révén megszerezte a vezetést. A folytatásban is a Fehérvár támadott többet, de a felcsútiak magabiztosan megőrizték előnyüket.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×