eur:
392.93
usd:
366.23
bux:
66814.5
2024. április 26. péntek Ervin
Roderick Duchatelet, az Újpest FC elnöke, tulajdonosa sajtótájékoztatót tart a klub helyzetéről Budapesten, a székházukban 2014. március 14-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Úgy hírlik, hamarosan távozik az Újpesttől Roderick Duchatelet

A lila-fehér klub jelenelgi belga tulajdonosáról Móring József Attila országgyűlési képviselő beszélt szombaton.

Sokan, régóta dolgoznak már azért, hogy az Újpest tradícionális címere visszatérjen, s a klub új kezekbe kerüljön. Ez pedig belátható közelségben van, napokon belül jöhet a bejelentés, ugyanis legközelebb pénteken tárgyal majd az új tulajdonosi kör Roderick Duchatelettel. Ennek során pedig reményei szerint pontot tesznek az ügy végére - mondta a Goal.com és az Origo tudósítása szerint Móring József Attila országgyűlési képviselő szombaton az újpesti fanatikusok által szerzvezett szurkolói teremfoci-tornán.

A 26 csapatos torna - amelyre még a határon túlról is érkeztek drukkerek - egyik fő momentuma a legendák és a szurkolók közti gálameccs volt, amelyen pályára lépett többek között Zámbó Sándor, Jurácsik Mátyás, Jenei Sándor és Mészöly Géza is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×