eur:
395.36
usd:
366.39
bux:
65503.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Két gól a hosszabbításban Újpesten

A változatlanul nyeretlen Újpest 2-2-es döntetlent játszott a vendég Zalaegerszeggel a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén.

Jobban, harcosabban és kreatívabban kezdett az Újpest, mint ellenfele, de ehhez az is kellett, hogy a zalaiak az első 20-25 percben számos alkalommal labdát veszítsenek, vagy adjanak el a középpályán. Negyedóra sem telt el, amikor a vendégvédelem helyezkedési hibáját kihasználva az üres területre mozgó Beridze került nagy helyzetbe, és nem is hibázott 12 méterről. A vezetés megszerzését követően a hazaiak a labda megtartására, valamint az egygólos előny megőrzésére törekedtek, és bár a ZTE próbálkozott becsülettel, a szünetig nem sikerült egyenlítenie.

A második félidőben kissé unalmassá vált a mérkőzés, egyik és másik oldalon is sok volt a pontatlanság, így igazán nagy helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki. Változott viszont a játék képe a 70. perctől, amikor az Újpest emberhátrányba került Pauljevic kiállítása miatt. A Zalaegerszeg igyekezett megragadni a lehetőséget, megpróbálta nyomás alá helyezni a vendéglátók kapuját és a hajrá kezdetén kiegyenlített.

Az utolsó percekben a hazaiak az emberhátrány ellenére kissé váratlanul ismét előnybe kerültek, örömük azonban nem tartott tovább egy percnél, mert a zalaiak azonnal gólt szereztek, és ezzel elvittek egy pontot Újpestről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×