eur:
394.96
usd:
371.68
bux:
66359.45
2024. április 16. kedd Csongor
Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa (k) csapattársaival ünnepli a Manchester United elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. április 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia

Kötelező kiadnia a Barcelonának a 10-es számú mezt - van is rá jelölt

Csak épp gondolkodik rajta, mert az argentin zseni távozásával ez a mez "különösen nagy nyomást jelent".

Az M4Sport.hu szerint spanyol lapok már "kiadták" a PSG-hez távozott Lionel Messi 10-es számu mezét, méghozzá a brazil Philippe Coutinhónak.

Az érintett első barcelonai időszakában 7-esben játszott, majd a bayernes kitőr után a 14-esben szerepelt, a 10-es lenne tehát a harmadik meze, miután a 14-est odaadták Rey Manajnak, 7-esben pedig Antoine Griezmann játszik.

A spanyol bajnokság szabályai szerint 1-25-ig adhatók ki az első csapat felnőtt mezszámai, 26-tól 50-ig csak ifisták kaphatnak trikót, ráadásul a még szabad 25-öst kapus kaphatja csak, így a kérdés gyakorlatilag eldőlt, bár Coutinho a nyomás miatt még hezitál - ráadásul a játékoseladások miatt még lehet, hogy a 8-ast és a 23-ast is választhatja.

A 29 éves Coutinho a Liverpoolban már játszott 10-es mezben.

A hétvégén minden kiderül, mert meccse lesz a Barcelonának.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat

Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat

Az elmúlt években többször is felmerült már, hogy Tajvant egy elsöprő kínai invázió fenyegeti, ennek pedig már a lehetséges időpontjai is felmerültek. Számos írás foglalkozott azzal, hogy katonai szempontból milyen lehetőségek vannak, azonban sokkal kevesebb vette górcső alá, hogy a társadalomra milyen hatást gyakorolna egy esetleges háború. A The Diplomat elemzése most az ukrajnai háborút példának véve elemezte a lehetséges forgatókönyveket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×