eur:
393.43
usd:
368.63
bux:
65910.96
2024. április 23. kedd Béla
Mariano Díaz, a Real Madrid játékosa (k) gólt rúg az FC Barcelona kapuját védő Marc-André ter Stegennek (b) a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság, a La Liga 26. fordulójának 2020. március 1-i játéknapján a madridi Santiago Bernabeu stadionban. A madridi együttes 2-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juaanjo Martín

A Barcelona kulcsembere kihagyja az Európa-bajnokságot

Véglegessé vált, hogy Marc-André ter Stegen, a Barcelona első számú kapusa kihagyja a nyári Európa-bajnokságot.

A kapus térdében még ezen a héten, csütörtökön végrehajtanak egy kisebb műtétet, Malmőben Håkan Alfredson professzor operálja majd, a Barcelona orvosainak jelenlétében. Felépülése heteket vesz igénybe, ezért kénytelen lesz kihagyni a június 11-én kezdődő Európa-bajnokságot, amelyen – valószínűleg – második számú kapus lett volna Manuel Neuer mögött.

Marc-André ter Stegen a közösségi médián keresztül tájékoztatta a szurkolókat: „A klub orvosi csapatával együtt úgy döntöttem, hogy gyógyító beavatkozást fogok végeztetni a térdemen. Szomorú vagyok, hogy hiányozni fogok az Európa-bajnokságról, nem lehetek ott a német csapattal. Hosszú évek óta először leszek szurkoló otthon, támogatva a csapatot, remélve, hogy győzünk! A nyári szünet után, amikor visszatérünk, remélem, hogy újra szurkolók előtt játszhatunk majd, hiányzik! Köszönöm a nehéz szezonban nyújtott támogatást, és vigyázzatok magatokra!”.

A németek az Európa-bajnokság csoportmérkőzéseit Münchenben játsszák: június 15-én a világbajnok francia, 19-én a címvédő portugál, majd 23-án a magyar együttes lesz az ellenfelük.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Nehezen érhettek el hozzánk a távoli befektetők: ez most alapjaiban megváltozhat

Nehezen érhettek el hozzánk a távoli befektetők: ez most alapjaiban megváltozhat

Április közepétől vásárolhatók meg annak a tőzsdén kereskedett befektetési alapnak (Exchange Traded Fund, ETF) a befektetési jegyei, amely a kelet-közép-európai régió hét országának legnagyobb forgalmú és kapitalizációjú részvényei közül maximum huszonötöt tartalmazhat. Az alapot kibocsátó OTP Alapkezelő szándékai szerint a termékkel azok a befektetők is hozzáférhetnek régiónk vállalati topligájához, akiknek nincs piaci ismerete ebben a térségben. Az OTP CETOP ETF érdekessége, hogy három partner, az OTP Alapkezelő, az OTP Global Markets, illetve a Budapesti Értéktőzsde közös projektjeként jött létre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×