eur:
395.14
usd:
371.22
bux:
65302.71
2024. április 19. péntek Emma
Az Ajax Amsterdam játékosai a labdarúgó Bajnokok Ligája  Tottenham Hotspur elleni elődöntőjének visszavágó mérkőzése után az amszterdami Johan Cruyff Arenában 2019. május 8-án. A Tottenham Hotspur a rendes játékidő hosszabbításában lőtt góllal 3-2-re győzött, és története során először jutott a Bajnokok Ligája döntőjébe.
Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Olaf Kraak

Nem kezdő 11: egy csapatra való játékos megfertőződött az Ajaxnál

Egy nappal azelőtt ütött be a krach, hogy a holland csapat pályára lépne a Midtjylland vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. És csak 17-en utaztak Dániába.

Az Ajax 11 labdarúgójának pozitív lett a koronavírustesztje egy nappal azelőtt, hogy a holland csapat pályára lépne a Midtjylland vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

A két együttes herningi összecsapását kedden 21 órára írták ki, sajtóértesülések szerint

az Ajax 17 játékossal utazott el Dániába.

Az európai szövetség (UEFA) előírásai szerint ha az első csapat keretéből 13 játékos rendelkezésre áll, akkor le kell játszania a mérkőzést az érintett együttesnek.

A klub nem hozta nyilvánosságra a fertőzöttek nevét, ám az utazók listájáról több kulcsjátékos hiányzik, valamint csak egy kapussal számolhat Erik ten Hag vezetőedző.

A D csoportban két játéknap után az FC Liverpool áll az élen 6 ponttal, az Atalantának 4, míg az Ajaxnak 1 pontja van. A Midtjylland még pont nélkül áll.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×