eur:
393.78
usd:
365.35
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hokimeccset kell halasztani a járvány miatt

Az Erste Ligában már a negyedik csapatnál jelent meg a vírus.

A Fehérvári Titánok egyik játékosa, valamint egy stábtag is pozitív koronavírustesztet produkált, így elmarad a csapat hétfőre kiírt debreceni jégkorongmérkőzése az Erste Ligában.

A fehérvári klub közleménye szerint az egyik hokis és egy stábtag Covid-tesztje vasárnap pozitív eredményt hozott. Az érintettek már több napja a klubvezetés által elrendelt házi karanténban tartózkodnak. A csapat tagjai közül jelenleg többen is gyanús esetnek minősülnek, esetükben, valamint a teljes keret tekintetében az előírásoknak megfelelően teszteket végeznek el.

A Fehérvár AV19 SC emellett azonnali hatállyal felfüggesztette a Titánok edzéseit. A klubvezetés már a gyanús esetek megjelenése előtt megszüntette a két profi csapat keretei közötti átjárást, ezzel is csökkentve a közvetlen kontaktok számát.

Az érintett játékos és stábtag enyhébb tünetekről eltekintve jól van, súlyos tünetek a gyanús játékosok esetében sem jelentkeztek. A klub minden előírást és intézkedést betartva, együttműködve a járványügyi hatóságokkal jár el, így elrendelték az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok teljes, ózonos fertőtlenítését.

A DEAC-nak és a Titánoknak is ez lett volna az első mérkőzése az új idényben.

Korábban az UTE, az FTC és a Dunaújváros több tagja fertőzödött meg, ezért ennek a három csapatnak később, szeptember végén kezdődik a bajnokság.

Az Erste Liga szombaton rajtolt, a MAC HKB Újbuda 6-3-ra verte a Vasast.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×