eur:
394.35
usd:
369.26
bux:
66508.57
2024. április 25. csütörtök Márk
A koronavírus-fertőzés kimutatására fejlesztett gyorstesztek egy tesztállomás asztalán a nepáli Lalitpurban 2020. április 14-én.
Nyitókép: MTI/AP/Nirandzsan Sresztha

Folyamatos és tömeges a tesztelés a magyar vízilabdában

A hétvégén négy olyan klubról lehetett tudni, amelynél játékosszinten jelen volt a koronavírus.

Mint ismert, négy pozitív mintás vízilabdázót találtak a Ferencvárosnál a múlt héten, ezért a Magyar Kupa zajló küzdelmeit azonnal berekesztették, azóta pedig újrateszteltek minden fradistát, de nem találtak további pozitív eseteket - írja a Vlv.hu portál.

A Fradinál továbbra is lehet edzeni - minden sportágban.

Egerben, Debrecenben és az UVSE-nél is vannak pozitív esetek, ezért szövetségi szinten folytatódik a tesztelés, a Semmelweis Egyetem és rektora, Merkely Béla bevonásával. Közben pedig Miskolcon is kiderült, hogy Bachner András szakmai vezető átesett a vírusfertőzésen, vérplazmájában ellenanyag termelődik.

A BVSC-nél nincs pozitív eset, ami azért fontos, mert előzőleg a csapat a Ferencvárossal meccselt a Magyar Kupa 3. fordulójában.

Pécsett, Szegeden, Szentesen, az OSC-nél, Tatabányán, a KSI-nél és a Honvédnál sincs pozitív eset.

A pólókluboknál most jellemzően szünetel a felkészülés, hisz a fertőzés miatt újra leáll a versenyszezon.

A Vasasnál és a Szolnoknál nem tudni fertőzöttekről, a klubok szabadságolták játékosaikat, később tesztelnek. Ugyanígy tesz a Miskolc is.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

Az építőipar és a fenntarthatóság kapcsolata ellentmondásosnak tűnhet, de egyre nagyobb figyelmet kap az épületszektor teljes zöldítése. Hogy az új építések kapcsán mik a gyártói tapasztalatok, hogyan csökkenthető a karbonlábnyom, milyen felújítást érdemes elvégezni a lakóingatlanokon, arról a Portfolio Sustainable Tech 2024 konferenciáján Kiss Gábor, a Metrodom Kivitelező ügyvezető igazgatójának, az IFK alelnökének moderálásában beszélgettek a szakértők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×