eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Szon Hung Min, a Tottenham Hotspur játékosa az Aston Villa ellen szerzett második gólját ünnepli az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában játszott mérkőzésen Birminghamben 2020. február 16-án. A Tottenham 3-2-re nyert.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Megválasztották a legszebb Premier League-gólt - mutatjuk

A szerzője a koreai Szon (Tottenham), sprintelt is, cselezett is, higgadt is volt.

Szon Hung Min, a Tottenham Hotspur dél-koreai labdarúgója érdemelte ki a Premier League elmúlt szezonjának legszebb góljáért járó elismerést.

A londoniak 28 éves támadója december 7-én a Burnley elleni 5-0-s siker alkalmával talált úgy a kapuba, hogy saját 16-osánál vette át a labdát, majd hatalmas sprintben, mindössze 11 másodperc alatt,

71,4 méter vágtatott nagyjából a rivális 11-es pontjáig, közben több védőt is kicselezett,

majd higgadtan gurított a hálóba.

"Amikor megkaptam a labdát, megpróbáltam keresni a passz lehetőségét, majd egy kicsit szerencsém volt. Olyan helyre cseleztem, ahol senki sem volt, igyekeztem minél gyorsabban befejezni az akciót. Fantasztikus érzés volt" - idézte a Premier League honlapja a támadót, akinek díjáról a szurkolók és a szakértők szavazatai döntöttek.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×