eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A Ferrari Sajtóirodája által közreadott kép a kiállított versenyautókról a Michael Schumacher hétszeres Forma-1-es autós gyorsasági világbajnok 50. születésnapja alkalmából rendezett Michael 50 nevű kiállítás megnyitóján a maranellói Ferrari Múzeumban 2019. január 3-án. Schumacher 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Mesterséges kómában tartották és a következő év elején kezdték el fokozatos felébresztését, rehabilitációs kezelése jelenlegi is folyik a svájci otthonában.
Nyitókép: MTI/EPA/Ferrari Sajtóirodája/Giorgio Benvenuti

Kalapács alá kerül Michael Schumacher legendás Ferrarija

A hétvégi szezonzáró Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíj keretében elárverezik Michael Schumacher legendás 2002-es Ferrariját.

A Sotheby's aukciósház öt- és hétmillió euró közötti összegre számít a versenygépért. A hétszeres világbajnok német pilóta ezzel a karosszériával három futamgyőzelmet aratott, abban az évben pedig ötödik vb-címét nyerte.

A hétvégén más autók is kalapács alá kerülnek, köztük egy Benetton B192, Schumacher 1992-ben ezzel teljesítette pályafutása első teljes F1-es idényét.

A kocsik már most sem a német sportember tulajdonában vannak. Az árverés szombaton kezdődik.

Az 50 éves Michael Schumacher ötször a Ferrarival lett világbajnok, kétszer a Benettonnal nyert. 2013. december 29-én síbalesetet szenvedett a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt sokáig mesterséges kómában tartották, majd 2014 szeptembere óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják. Állapotáról a család nem hoz nyilvánosságra részleteket.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×