eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Martin Garrix holland DJ ad koncertet a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban 2018. július 6-án este.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Megvan, ki készíti a legújabb fociindulót

A holland lemezlovas Martin Garrix készíti el a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos dalát.

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának beszámolója szerint a 23 éves dj és zenei producer a torna hivatalos bevonuló zenéjéért és a tévéközvetítésekben hallható dallamokért is felel majd.

"A torna lebonyolítása, hogy tizenkét országban rendezik a mérkőzéseket, közelebb fogja hozni az embereket a jövő nyári eseményekhez. Nagyon remélem, hogy az én dalom is segíteni fog abban, hogy Európában mindenki az Eb részesének érezze magát. Megtisztelő, hogy engem kértek fel erre a feladatra, hiszen soha ekkora ünnepe nem volt a kontinens labdarúgásának, és én magam is focirajongó vagyok" - fogalmazott Martin Garrix, aki tavasszal mutatja be a kontinensviadal himnuszának első változatát, a végleges verzió pedig a római Stadio Olimpicóban sorra kerülő nyitóünnepségen hangzik fel először.

A 23 éves Martin Garrix 2016-ban a DJ Magazine Top 100-as listájának az első helyén végzett. Magyarországon a Balaton Soundon, a Szigeten és a VOLT Fesztiválon is hallhatták már a rajongók.

Az Eb-t rendhagyó módon 12 ország egy-egy városában, köztük Budapesten rendezik. A novemberre elkészülő Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad majd otthont.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×