eur:
393.77
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Juraj Kucka (j2), a szlovák, valamint Kádár Tamás (b), Kleinheisler László (b2) és Kalmár Zsolt, a magyar válogatott játékosai a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen a felvidéki Nagyszombatban (Trnava) 2019. március 21-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Kulcsember hagyja ki a walesi Eb-selejtezőt

Nem léphet pályára a Wales-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn Kleinheisler László, akit a horvátok elleni idegenbeli találkozón állítottak ki.

A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a középpályás kétmeccses eltiltást kapott az európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságától. Noha ebből egyet az azeriek elleni hazai találkozón letöltött, Marco Rossi szövetségi kapitány nem számíthat rá november 19-én, Cardiffban, a sorsdöntő összecsapáson. Ha a magyar válogatott nyer, úgy ott lesz a 2020-as kontinensviadalon.

A jövő nyári Eb-t 12 ország egy-egy stadionjában rendezik, Budapesten három csoportmérkőzésre és egy nyolcaddöntőre kerül sor. Ha a magyar válogatott kijut, akkor legalább két találkozóját hazai pályán vívhatja a csoportkörben.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×