eur:
395
usd:
371.78
bux:
66218.74
2024. április 16. kedd Csongor
Varga Dénes, a magyar válogatott játékosa a férfi vízilabda csoportkörének első fordulójában Új-Zéland ellen játszott mérkőzésen a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 15-én. Magyarország - Új-Zéland 24-4.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Varga Dénes: szimpla győzelem, ez a minimum elvárásom

A szezon első komoly tétmérkőzése vár az elmúlt idényt öt trófeával záró Ferencváros férfi vízilabdacsapatára: a fővárosi együttes a Bajnokok Ligája csoportkörében szerdán a Hannovert fogadja. Varga Dénes csapatkapitány abban bízik, hogy féken tudják majd tartani a német együttes legjobb lövőit.

A csapat egyfelől kezdeti, bizonyos szempontból ugyanakkor előrehaladott fázisban van, fogalmazott az olimpiai és világbajnok vízilabdázó, kifejtve: két-három olyan játékos van, akinek fel kell vennie még a ritmust, azonban ők nagyon fogékonyak erre, és gyorsan képesek is lesznek rá, emelte ki az InfoRádiónak Varga Dénes.

Miután meccseket még nem nagyon játszott, így a válogatott csapatkapitánya előtt is kérdés, hogy ő maga milyen formában van. Fizikálisan szeret "felkészültté válni" a szezon ezen szakaszában is, amikor nincsenek még igazán döntő meccsek. Úgy érzi, jól halad ezzel.

A Hannover ellen egy szimpla győzelemmel lenne elégedett, ami egyébként a minimum elvárása is a vízilabdázónak. Miután a német együttesnek sok veszélyes lövője van, ezért szeretnék őket "kevés gólon tartani", vagyis 6-7 kapott találat férhet csak bele, tette hozzá Varga Dénes.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Belső égésű motorok betiltása: erős EU-s intelem érkezett

Belső égésű motorok betiltása: erős EU-s intelem érkezett

Thierry Breton, az EU egységes piacért felelős vezetője figyelmeztette az európai autóipari cégeket és a tagállami kormányokat, hogy még jelentős változásokra van szükség ahhoz, hogy az EU 2035-ig teljesíteni tudja a zöld megállapodással és az elektromos járművekkel kapcsolatos célkitűzéseket. A „szükséges kiigazítások” szükségességét hangsúlyozva Breton arra figyelmeztetett, hogy a Green Deal céljainak elérése több mint végrehajtási utasítás, azzal kell foglalkozni, hogy segítsék, támogassák a projektek megvalósulását.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×