eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Marca.com

Premier League-rekord: a középkezdésnél ért a legtöbbször labdába

Gerard Deulofeu 13-szor ért labdába a Manchester City ellen, a Watford nyolc gólt kapott, innen minden kiszámítható...

Hányszor, de hányszor hallotta bármelyik futballista a zrikálódó társaitól, hogy „Megtalálta a posztját!” Erős a gyanúnk, hogy Gerard Deulofeu is megkapta ezt néhányszor, ha a társai szembesítették a Manchester City elleni szereplésének hőtérképével.

Ebből világosan látszik, hogy a Watford középcsatára, akinek csapata 8-0-s vereséget szenvedett a Premier League hétvégi fordulójában a címvédő Manchester Citytől, leginkább a középkezdésekben jeleskedett.

A Marca spanyol sportnapilap idézte az Opta statisztikai adatait, melyek szerint 13 passza volt összesen az alatt a 77 perc alatt, amelyet a pályán töltött, nem tudott helyzetet kialakítani, egy szabadrúgást sem harcolt ki, nem ért célba a négyből egyetlen szöglete sem.

A legjobb a középkezdésekben volt, azokat hibátlanul hozta.

A hőtérképen jól látszik, hogy a legtöbbször a kezdőkörben bukkant fel a korábban a Barcelonában és a Milanban is futballozó csatár.

Pep Guardiola egyébként klubcsúcsot ért el a Manchester Cityvel a 8-0-s győzelemmel. A spanyol (katalán) mester korábban háromszor nyert már bajnoki meccset ezzel az eredménnyel, kétszer a Barcelonával (2010–2011 az Almeria, majd 2011–2012 az Osasuna ellen), egyszer pedig a Bayern Münchennel is sikerült ez, a HSV ellen, a 2014–2015-ös szezonban.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×