eur:
389.51
usd:
357.67
bux:
73375.88
2024. július 23. kedd Lenke
Liu Shaolin Sándor a férfi 1000 méteres verseny elődöntőjében a rövidpályás gyorskorcsolya világkupa-sorozatának drezdai viadalán 2019. február 2-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Hazatért és műtétre vár a magyar olimpiai bajnok

Balszerencsésen bukott pénteken Drezdában az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaoang.

A tavalyi téli olimpián váltóban aranyérmes Liu Shaoang, a drezdai Világ Kupa-viadalon bukott, és három helyen eltört a bal kézfejcsontja. A litván Reinis Berzins sodorta el az 1000 méteres futamban.

Bánhidi Ákos, a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott mestere azt mondta a Borsnak, hogy a bukás után bár felállt, megpróbálta folytatni, de kiderült, törött csonttal az aligha megy. Ráadásul az egyik csont el is mozdult a helyéről.

Az olimpiai bajnokot megröntgenezték a drezdai kórházban, és azóta már haza is utazott. Felvették a kapcsolatot kézfejspecialistákkal, ám egyelőre nem tudni, mikor és hol műtik.

Liu Shaoang márciusi vb-n való részvételével kapcsolatban Bánhidi azt mondta, sok a bizonytalanság, korai még jósolni.

Címlapról ajánljuk
Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Komoly erőnléti és mentális felkészülést kell végeznie Kiss Olivérnek, aki Bíró Ádámmal együtt játékvezetőként dolgozhat a párizsi olimpia kézilabdatornáján. Azt még nem tudja, hogy melyik mérkőzéseket kapják, de az biztos, hogy a magyarok csoportjában nem vezethetnek.

Joe Biden visszalépése után egyik fő szövetségesét veszítette el Olaf Scholz

A német pártok nagy része Joe Bident pártolta az amerikai elnökválasztási kampányban, az elnök visszalépése azonban új helyzetet teremtett. Az AfD szerint viszont Kamala Harris ajánlásával Joe Biden Donald Trumpnak tett "óriási szívességet".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.23. kedd, 18:00
Haranghy Csaba
a Nemzeti Vízművek Zrt. vezérigazgatója
Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Vasárnap Joe Biden bejelentette, hogy visszalép a 2024-es amerikai elnökválasztástól. A befektetők és piaci elemzők véleménye egyelőre megoszlik arról, hogy milyen hatással lesz ez a döntés a piacokra. Ami viszont biztos, hogy az ázsiai piacokon vegyes hangulatban telt a kereskedés a váratlan kínai kamatvágást követően: a vezető indexek közül csak a Hang Seng tudott pluszban zárni. Ezt követően az európai tőzsdéken határozott emelkedést láthattunk, és a Nasdaq vezetésével az amerikai tőzsdék is felpattantak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×