eur:
392.69
usd:
361.96
bux:
72745.29
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf

Babosék búcsúztak Pekingben

Babos Tímea - oldalán Kristina Mladenoviccsal - a negyeddöntőben búcsúzott a pekingi keménypályás tenisztorna női páros versenyétől.

Az első helyen kiemelt magyar, francia kettős a Lucie Hradecka, Jekatyerina Makarova, cseh, orosz duó elleni összecsapáson - a versenyeket szervező WTA honlapja szerint - nem kezdett jól, hiszen ellenfele az első két adogatójátéka alkalmával bréklabdához jutott, és másodszorra ki is használta azt. Baboséknak csak a szett legvégén volt esélyük visszavenni az elvesztett szervát, ám Makarováék két fogadóesélyt hárítva 37 perc alatt előnybe kerültek.

A második játszma jobban alakult az első kiemelt kettős számára: előbb bréklabdát hárítottak, majd elvették a hetedikként rangsorolt Makarováék szerváját, és mivel ezt a felvonás legvégén még egyszer megtették, bő egyórányi játékot követően döntő rövidítés következett. Ebben az adogatásait jobb százalékban megnyerő cseh, orosz kettős bizonyult jobbnak, így Babosék 1 óra 24 perc alatt búcsúztak.

Babos egyesben a második fordulóban esett ki.

nők, páros, negyeddöntő

(8,3 millió dollár összdíjazás)

Lucie Hradecka, Jekatyerina Makarova (cseh, orosz, 7.)-Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 1.) 6:4, 2:6, 10-5 - döntő rövidítés

Címlapról ajánljuk
Elfogytak a német hírszerzők, súlyos a munkaerőhiány, pedig feladat az lenne

Elfogytak a német hírszerzők, súlyos a munkaerőhiány, pedig feladat az lenne

Nem csak a sokasodó munka jelent komoly kihívásokat a német Szövetségi Hírszerző Szolgálat (Bundesnachrichtendienst – BND) számára. Legfrissebb adatok szerint a hivatal súlyos munkaerőhiánnyal küzd, ami megnehezíti a külföldi hírszerzést. Ráadásul bizonyos törvényi korlátozások sem kedveznek a munkaerő toborzásának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.26. péntek, 18:00
Sós Csaba
a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×