eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Millman-Cecchinato döntő lesz a budapesti tenisztornán

Az olasz Marco Cecchinato után az ausztrál John Millman jutott a budapesti, 501 ezer euró (156 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna döntőjébe.

A Kopaszi-gáton tavaly döntős szlovén Aljaz Bedene (57. a világranglistán) és Millman (94.) mérkőzése szombat este két szett után sötétedés miatt félbeszakadt. A szlovén játékos eldönthette volna a továbbjutást, hiszen az első felvonást simán megnyerte, a másodikban pedig 6:5-nél a győzelemért adogathatott, de ellenfele fordítani tudott.

A vasárnap kora délután kezdődött harmadik szettben Millman 5:4-nél meccslabdához jutott, de nem járt sikerrel. Ezt követően 6:5-nél Bedenének három lehetősége is volt a találkozó sikeres befejezésére, végül azonban rövidítésre került sor, amelyben az ausztrál a negyedik mérkőzéslabdáját értékesítette.

A rendkívül fordulatos összecsapás 2 óra 52 percig tartott, ebből 64 perc volt a vasárnapi harmadik szett.

A délutáni döntőben Millman ellenfele a selejtezőből szerencsés vesztesként a főtáblára került olasz Marco Cecchinato (92.) lesz, aki élete első ATP-fináléjára készül.

később, döntő:

Millman (ausztrál)-Cecchinato (olasz) 16.00 körül

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×