eur:
393.83
usd:
368.3
bux:
66250.22
2024. április 25. csütörtök Márk
Michelisz Norbert a TCR futama előtt a mogyoródi Hungaroringen 2017. június 18-án.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Izgalmas helyzetben Michelisz Norbert

A hétvégén a Hungaroringen versenyez a túraautó-világkupa (WTCR) sorozat. Michelisz Norbert ezúttal nem csupán versenyzőként, de csapattulajdonosként is készül a hétvégi megmérettetésre.

Szombaton és vasárnap Mogyoródon rendezik a túraautó-világkupa (WTCR) idei második versenyhétvégéjét.

„Az autó jól fog működni a Hungaroringen is. Nem várok Hyundai-dominanciát, de az a cél, hogy a dobogóra álljak, és bízom abban, hogy egy versenyen a futamgyőzelemért is harcolhatok majd” - mondta a Célegyenes című magazinműsorban Michelisz Norbert.

A versenyen indul majd kétszeres privátvilágbajnok túraautó versenyző saját csapata, a M1RA is.

„Sok munka van ebben, ennek nagy részét Bári Dávid végezte. Örülök, hogy megmutathatjuk magunkat a nagyközönségnek, és azt, hogy Nagy Dániellel közösen akár egy teljes szezont tudnánk teljesíteni. Ez a jövő év miatt lehet fontos, hogy a csapat rendelkezzen tapasztalattal” - emelte ki.

Michelisz Norbert hozzátette, hogy a versenyhétvégén főleg a saját feladataival foglalkozik majd, de ha kérdés adódik, akkor szívesen segítek a M1RA-nak is.

„Nagy elvárások nincsenek, ez lesz az első közös versenyhétvégénk, ezért még lehetnek apróbb hibák. A cél, hogy összeszokjanak az autóval és legyen tapasztalat a jövőre” - mondta.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×