eur:
393.68
usd:
369.16
bux:
65744.53
2024. április 23. kedd Béla
Ambros Martin, a bajnok Győri Audi ETO KC vezetőedzője és Danyi Gábor másodedző az MVM női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) mérkőzés után a Papp László Sportarénában 2014. május 4-én. A győri csapat megvédte címét, miután 27-21-re legyőzte a 2012-es bajnok montenegrói Buducsnoszt Podgoricát.
Nyitókép: Kovács Anikó

A Győr edzője Rosztovba szerződik

Ambros Martín a Rosztov-Don edzője lesz a nyártól.

Ambros Martín az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatának vezetőedzője lesz a következő idénytől.

A spanyol szakember már február közepén bejelentette, hogy távozik a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC-tól, kedden pedig az orosz klub a honlapján hozta nyilvánosságra, hogy egy plusz egy évre szóló megállapodást kötött a trénerrel.

Martín 2012 óta irányítja a Győrt, és a többi között három Bajnokok Ligáját, négy magyar bajnoki címet és öt Magyar Kupa-sikert ünnepelhetett az együttessel, amellyel idén is a BL négyes döntőjébe jutott. A május 12-én és 13-án sorra kerülő budapesti torna első napján a Rosztov-Don a macedón Vardar Szkopjéval, a Győr pedig a CSM Bucurestivel találkozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×