eur:
392.29
usd:
365.59
bux:
66812.59
2024. április 26. péntek Ervin
Mourinho hozta most az olimpiai aranyat Magyarországnak

Mourinho hozta most az olimpiai aranyat Magyarországnak

Feszültebben figyelte az olimpiai elődöntő eseményeit a magyar gyorskorcsolya-válogatott szövetségi edzője, mint magát a döntőt. Bánhidi Ákos emellett tanítványa, Liu Shaolin Sándor hozzáállását méltatta.

Számomra inkább az elődöntő volt sokkal nehezebb, mint a döntő - mondta Bánhidi Ákos, a magyar gyorskorcsolya-válogatott edzője, csapatmenedzsere az InfoRádió Aréna című műsorában. Hozzátette: még kineziológussal is "kapargatta" ezt.

Belül nagyon feszült volt az elődöntő alatt, de kifelé, mint mindig, igyekezett Mourinho lenni az edző.

Bánhidi arról is beszélt, hogy amikor Liu Shaolin Sándor kezébe került az első pozíció azután a szenzációs utolsó előzés után, úgy érezte: "nem tudom kinek kéne Sanyi mögött mennie, hogy őt előzni tudja".

A versenyző erről a szituációról azt nyilatkozta: az előzés után azt mondta magának, nem lehetek akkora lúzer, hogy ezt a pozíciót eladjam.

Bánhidi hangsúlyozta: Liu Shaolin Sándort mindig ez a hozzállás jellemzi, ez eredményezi a higgadságát a futamok során. Benső énjében érzi, hogy neki erre van szüksége, és meg is valósítja.

Az interjút teljes terjedelmében meghallgathatják vasárnap délután hattól az InfoRádió Aréna című műsorában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×