eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Kómában Gyurta Dani edzője

Hetek óta kómában fekszik Széles Sándor, Gyurta Dániel korábbi edzője - értesült a Nemzeti Sport.

Miután Széles Sándor sehol sem kapott munkát a magyar úszósportban, elkeseredésében újra a pohár után nyúlt - számolt be a Nemzeti Sport.

A portál úgy tudja, az edző március elején elesett, s bár a kórházba szállításakor még magánál volt, a vizsgálóban is kommunikált az egészségügyi személyzettel, ám

hirtelen elájult, és azóta nem is tért magához, hetek óta kómában fekszik.

A szakember és Gyurta Dániel útjai októberben váltak el, majd Széles Sándor februárban még arról beszélt, hogy tavasszal úszóműhelyt indít.

Széles Sándor 61 éves. Gyurta Dániel olimpiai ezüstje, aranya, világ és Európa-bajnoki címei mellett Risztov Éva londoni elsőségéhez is jelentősen hozzájárult - emlékeztet a portál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×