eur:
388.47
usd:
361.79
bux:
68995.31
2024. május 9. csütörtök Gergely
Újabb fejlemény az úszók szexvideós botránya ügyében

Újabb fejlemény az úszók szexvideós botránya ügyében

A szexvideó miatt botrányba keveredett hódmezővásárhelyi sportoló ügyében egy magánszemély feljelentést tett, nyomoz a debreceni rendőrség, és a Nemzeti Nyomozóiroda is vizsgálódik.

Három hete a debreceni országos úszóbajnokságon egy öltözőkabinban sportolók szexvideót forgattak: lapinformációk szerint négy fiú tőrbe csalt egy 16 éves úszólányt, akivel egyikük egy öltözőkabinban közösült, míg a másik három gondoskodott róla, hogy erről videofelvétel készüljön.

A Délmagyarország értesülései szerint az ötletgazda a hódmezővásárhelyi klubtól még a botrány kirobbanása előtt távozó sportoló volt, az ő mobiljával készült a videó is. A lap szerette volna őt megszólaltatni, de írásban nem reagált, telefonon pedig elérhetetlen volt.

A vásárhelyi klub elnökét, Szentkereszty Szabolcsot elérték, de többet nem szeretne foglalkozni a botránnyal, főként, hogy értesülése szerint történt is feljelentés az ügyben. Kiderült, hogy

a Debreceni Rendőrkapitányságon egy magánszemély tett feljelentést,

a hatóság pedig feljelentéskiegészítést rendelt el az ügy körülményeinek tisztázása érdekében.

Közben a BorsOnline kapott egy ajánlatot, miszerint több képet is megvásárolhatnak az említett aktusról. De ezt nem vették meg. A képet vételre felajánlók ügyében a Nemzeti Nyomozóiroda már vizsgálódik, de az ORFK adatvédelmi okokra hivatkozva nem adott információt erről.

Címlapról ajánljuk

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×