eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Cristiano Ronaldo megverte az Atléticót

Cristiano Ronaldo megverte az Atléticót

A portugál világsztár mesterhármasával a Real Madrid 3-0-ra legyőzte az Atléticót a labdarúgó BL elődöntőjében. Visszavágó jövő szerdán.

A Real Madridban Isco helyettesíti Gareth Bale-t, így a Navas – Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Isco, Benzema, Cristiano Ronaldo tizenegy kezd.

Az Atléticóban Lucas került be jobbhátvédként, Carrasco felépült. Simeone együttese: Oblak – Lucas, Savic, Godin, Filipe Luis –Koke, Gabi, Saúl, Carrasco – Griezmann, Gameiro

Az ötödik percben Carvajal lövését Oblak kiütötte, Benzema reflexszerűen kapura küldte, de a szlovén még bele tudott kapni a labdába. 

A 10. percben vezetést szerzett a Real Madrid: Casemiro beadása után Cristiano Ronaldo túlugrotta Savicot, s öt méterről a kapuba bólintott. Ez volt a portugál 11. gólja – a BL-elődöntőkben!

A 16. percben Kroos szöglete után Varane kapura fejelt, Oblak nagy bravúrral védett. A másik oldalon Navas remek kivetődéssel tisztázott Gameiro elől. 

A félidő közepétől feljött az Atlético, de nem jutott újabb helyzetig. A Real Madrid visszavett a tempóból, de ezen nincs mit csodálkozni, az elején őrült tempót diktált. 

A játékrész hajrájában is a Real játszott fölényben, ami az egész félidőt illeti, 67:33 volt a labdabirtoklási arány. 

A második félidőre a megsérült Dani Carvajal helyett Nacho ment ki. 

Kiegyenlített játékkal kezdődött a félidő. Simeone nem elégedett, kettős cserére határozta el magát. Gameiro helyére Fernando Torres, Saúléra pedig Gaitán állt. 

A 66. percben Isco lement, Asensio érkezett. Úgy fest, mintha a Real Madrid nem bánná, ha előrehoznák a hármas sípszót. Carrascót Correa váltotta, az Atlético nincs már cserelehetősége. 

A 74. percben Benzema továbbküzdötte a labdát Godin mellett CR7 elé, a portugál megvárta a lövőhelyzetet Filipe Luiz mellett, majd mielőtt Savic odaért volna, 15 méterről a hálóba bombázott. 2-0 a Real Madridnak. 

Benzema megtette a magáét, taps kísérte le a pályáról, amikor Lucas Vazquez beállt a helyére. 

A 85. percben Cristiano Ronaldo meglőtte a harmadikat is. Az érdem fele Lucas Vazquezé, aki megharcolt a jobb oldalon a labdáért, visszagurított, Casemiro elengedte, Ronaldo pedig úgy belőtte a lábak között, mintha az lenne a világ legegyszerűbb dolga, Lehet, hogy az is – neki. Real Madrid–Atlético 3-0. 

Ez a vége! Visszavágó jövő szerdán. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×