eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Óriási magyar teniszbravúr

Fucsovics Márton két szettben, 63 perc alatt győzött a Budapesten zajló 482 ezer euró (150 millió forint) összdíjazású salakpályás tenisztorna első fordulójában a rutinos orosz Mihail Juzsnij ellen.

Néhány megingástól eltekintve a világranglistán 154. helyezett magyar játékos az első játszmában összeszedett játékot nyújtott, végig kezében tartotta az irányítást. Fucsovics 1:1-nél és 4:2-nél nyerte el ellenfele adogatását, így 32 perc alatt szettelőnyre tett szert.

A keveset és lassan mozgó Juzsnij (89.) a folytatásban sem tudta felvenni Fucsovics tempóját, a magyar játékos így 2:2 után ismét elvette ellenfele szervajátékát. A motivációját egyre inkább elveszítő orosz teniszező újabb gémet bukott el, így Fucsovics 5:2-es előnyénél saját szervajátékával lezárta a találkozót.

Fucsovics ellenfele a második fordulóban a negyedik helyen kiemelt spanyol Fernando Verdasco lesz majd.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×