eur:
387.73
usd:
357.62
bux:
68097.3
2024. május 17. péntek Paszkál
Nagy döntés előtt Hosszú Katinka

Nagy döntés előtt Hosszú Katinka

Hat aranyéremmel zárta az úszók országos bajnokságát Hosszú Katinka, aki elégedett teljesítményével. Azt még nem tudja pontosan, hogy a budapesti vb-n mely számokban indul.

Összességében nagyon jól érezte magát Hosszú Katinka a debreceni országos bajnokságon, különösen szombaton, amikor a szurkolók kiváló hangulatot teremtettek.

“Láthatóan készülnek a nyárra, nagyon várják a vb-t” – jegyezte meg a háromszoros olimpiai bajnok az InfoRádiónak adott interjúban.

A szakmai célokról elmondta, hogy ezúttal nem az érmek halmozását tűzte ki, de elégedett volt a négy nappal.

“Minden versenyszám előtt volt egy célkitűzés: részidő, vagy technikai dolgok, szerencsére sok minden összejött ezekből, így a vb-felkészülés is jól áll.

Persze sok mindenen lehet még javítani, kihasználjuk a hátralévő időt."

Arról is beszélt az InfoRádió kérdésére, hogy több magyar úszó vette át a felkészülési módszerét, egyre többen indulnak a különféle versenyeken, amelyekkel változatosabbá teszik a munkát. Az úszóedzések egyhangúságát jelképező fekete csíkkal szemben tehát egyre többen harcolnak a szurkolók örömére is.

“Jó látni ezt, remélem, hogy nekik is segít. Nekem változatosabb így, hogy mindig másokkal és máshol versenyezhetek, mert az úszás nagyon monoton, a fekete csík unalmassá válhat, a versenyzés pedig sok színt visz az egészbe.

Szeretném átadni, hogy lehet élvezni az úszást!”

– fejtette ki.

Jelezte, hogy hasonlóan készülnek tovább, Franciaországba, majd Norvégiába utaznak, és lesz edzőtáborozás is.

Azt ugyanakkor még nem döntötte el edző-férjével, Shane Tusuppal, hogy mely számokban indul a júliusi budapesti világbajnokságon.

“Szerencsére olyan helyzetben vagyok, hogy tudok választani. Alaposan át kell még gondolni, hogy olyan számokat vállaljak be, amelyben eredményes is lehetek. Még van egy kis időnk, hogy megfontolt döntést hozzunk” – tette hozzá az ötszörös vb-győztes.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×