eur:
393.93
usd:
368.36
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nem tudott gólt szerezni a Barcelona a Juve ellen

Nem tudott gólt szerezni a Barcelona a Juve ellen

A Juventus gól nélküli döntetlent harcolt ki a Camp Nouban, s továbbjutott. Ugyancsak a legjobb négybe került az AS Monaco a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

MONACO: Marc Bartra ugyan nem játszhat, de a kezdés előtt lelkesítő beszédet mondott játékostársainak az öltözőben. A meccs öt perc késéssel kezdődött, miután a dortmundiak busza késve tudott csak a stadionba érni. 

BARCELONA: Nincs meglepetés egyik összeállításban sem, felépült Dybala is. A Juve ugyanazzal a tizeneggyel kezd, mint múlt kedden. A Barcelona erősebb alakulattal állt ki, hiszen Busquets és Jordi Alba is játszhat. Kimaradt a sérült Mascherano. 

MONACO: A francia bajnokság éllovasa a lassan megszokott erős kezdését produkálja. Az idény nagy felfedezettje, Mbappé a harmadik percben közelről megszerezte a vezetést. Bürki, a németek svájci kapusa nem állt a helyzet magaslatán. Monaco–Dortmund 1-0, összesítésben 4-2.

BARCELONA: Messi remek ívelése után Jordi Alba éppen csak lemaradt a labdáról. Utána az argentin került helyzetbe, de 12 méterről mellé lőtt. 

MONACO: Kimaradt egy nagy dortmundi lehetőség, Nuri Sahin szabadrúgásból a kapufára küldte a labdát. 

BARCELONA: Az első tíz perc után a másodikban a Barcelona többet birtokolja a labdát, de azt is megállapíthatjuk, hogy a Juve az egynegyedét a 90 percnek már megúszta. 

MONACO: Thomas Lemar beadása után Radamel Falcao a kapuba fejelte a labdát, húsz perc alatt kettőt vágott a Monaco. AS Monaco–Borussia Dortmund 2-0, összesítésben 5-2.

BARCELONA: Veszélyes ellentámadás végén Pjanic emelését Higuaín nem tudta erővel kapura segíteni.

BARCELONA: Neymar sárga lapot kapott, ő biztosan kihagyja az elődöntő első mérkőzését.

SZÜNET mindkét pályán.

BARCELONA: Az első öt perc két helyzetet hozott, az elsőnél Neymar szólózott, de nem jutott lövésig, a másiknál Cuadrado tiszta helyzetből lőhetett, de nem találta el a kaput. 

MONACO: Marco Reus szépített, jó volt a nagy többség tippje, mely szerint ezen a mérkőzésen mindkét csapat szerez majd gólt. Monaco–Dortmund 2-1, összesítésben 5-3. 

BARCELONA: Messi két lövéssel is közel járt a kapuhoz, de csak közel. 

BARCELONA: Rakitic lement, a helyére csatár, Paco Alcacer állt be. 

BARCELONA: Khedira a sárga lapjával kizárta magát az elődöntő első felvonásából. Egy perccel később Messi a kapu fölé húzta a labdát Buffon első hibája után. 

MONACO: Leült a mérkőzés, a hazaiak úton a legjobb négybe. 

BARCELONA: A csereként beállt Mascherano a Juve kapuja elé került, Buffon bravúrral védte a csúsztatását. 

Vége a barcelonai mérkőzésnek, Barcelona–Juventus 0-0, továbbjutott a Juve, 3-0-val. 

MONACO: Mindössze 21 másodperce volt pályán Valere Germain, amikor megszerezte csapata harmadik gólját. AS Monaco–Borussia Dortmund 3-1, összesítésben 6-3.

Vége a mérkőzésnek a hercegségben is, az AS Monaco továbbjutott. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×