eur:
395.05
usd:
371.11
bux:
65184.06
2024. április 19. péntek Emma

A hosszabbításban a Real Madrid kiütötte az erejével elkészült Bayernt

A Real Madrid a 90. perc után 2-1-es vesztésre állt a Bayern München ellen, következett a hosszabbítás, amelyben három gólt is szerzett, 6-3-mal jutott tovább. A másik ágon az Atlético maradt versenyben a Bajnokok Ligája 2016–2017-es kiírásában.

MADRID: Kassai Viktor vezeti a mérkőzést, Ring György és Tóth Vencel a két asszisztense, Bognár Tamás és Farkas Ádám állnak a két alapvonalon, Berettyán Péter a negyedik játékvezető. 

MADRID: Jerome Boateng, Mats Hummels és Robert Lewandowski is felépült, mindannyian játszanak. A Realban Gareth Bale helyére Isco került a csapatba. 

LEICESTER: Minden előzetes hír ellenére Wes Morgant, az angol bajnok csapatkapitányát „összedrótozták”, tud játszani. Az Atléticóban Fernando Torres a kispadra került, Griezmann az egyedüli csatár. 

MADRID: Az első nagy hlyzet a Bayerné volt Thiago közeli lövésébe Marcelo bravúrosan belevetődött, majd hét méterről Robben a kapu fölé lőtt. 

LEICESTER: Az Atlético eddig nagyon magabiztosan áll a lábán. 

MADRID: Marcelo beadása után Benzema közelről, de védőjétől szorongatva fejelt – gyengén. Nem sokkal később Carvajal lövését Neuer kitornázta. 

LEICESTER: Lehet, hogy eldőlt a továbbjutás, miután Saúl látványos góljával megszerezte a vezetést az Atlético. Összesítésben már 2-0-ra vezet, az angoloknak három gólt kellene szerezniük. Leicester–Atlético Madrid 0-1

MADRID: Carvajal lövését Neuer közére ütötte, Ramos 16 méterről, középről ismételt, Boateng a gólvonalon álló kirúgta a labdát. 

MADRID: Marcelo végigvitte a labdát középen, letolta balra, de Cristiano Ronaldo nem találta el a kaput. 

Szünet. 

MADRID: Vidal beleszállt Casemiróba, lehetett volna sárga, ami a chileinek egyben piros.

MADRID: Robben emelése után Marcelo a gólvonalról fejelte ki a labdát a gólvonalról. Egy perccel később Robbennek Casemiro rossz ütemben lépett be, Kassai büntetőt ítélt. Lewandowski belőtte. A Real Madrid már csak idegenben szerzett több góljával áll jobban. Real Madrid–Bayern München 0-1. 

MADRID: Megfogta a gól a Real Madridot, közelről Vidal kanalazott a kapu fölé. 

LEICESTER: Jamie Vardy az Atéticónak is meglőtte a maga gólját. Leicester–Atlético Madrid 1.1, összesítésben 1-2.

MADRID: Casemiro pompás emelése után Cristiano Ronaldo a Bernabéuban is bevette Manuel Neuer kapuját. Real Madrid–Bayern München 1-1

MADRID: Fordulat! Sergio Ramos a 100. BL-mérkőzésén öngólt lőtt. Nem értették meg egymást Nachóval, s a saját kapujába lőtte a labdát. Real Madrid–Bayern München 1-2. Hosszabbításra állnak. 

MADRID: Vidal megkapta a második sárga lapját. Piros. 

LEICESTER: Vége a mérkőzésnek, az Atlético Madrid az 1-1-gyel továbbjutott, elsőként tagja az elődöntős mezőnyben. 

MADRID: A Bayern kiharcolta a hosszabbítást. 

MADRID: Ronaldo lövését Neuer vetődve védte, majd Marcelo lőtt élesen a kapu mellé. Boateng ütközött Casemiróval, Kassai nem ítélt büntetőt. Asensio labdáját Neuer kitenyerelte.

Előnyben a Real Madrid: Sergio Ramos labdáját Ronaldo (lesen) mellre vette, s bevágta, 2-2. Továbbjutásra áll a Real Madrid. 

Megy a hosszabbítás második része.

Marcelo nagy szólója után példásan önzetlenül passzolt, és Cristiano Ronaldo belőtte a Madrid harmadik, s önmaga harmadik gólját. Real Madrid–Bayern München 3-2

A Bayern kész. Asensio is lő egyet – elfogyott a Bayern középső védelme.Real Madrid–Bayern München 4-2.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×