eur:
387.81
usd:
357.65
bux:
68070.56
2024. május 17. péntek Paszkál

Horrorsérülése után már mosolyog a válogatott focista

A Gyirmót elleni mérkőzésen szenvedett kettős alkarcsonttörést a Videoton középpályása, Kovács István, akit a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban műtötték meg.

A játékost a klub sportigazgatója, Kovács Zoltán látogatta meg csütörtökön délután. A 25 éves futballista a körülményekhez képest jókedvű volt, elárulta, hogy az eset óta már sikerült valamennyit aludnia, valamint megköszönte szurkolóknak, hogy az eset után a nevét skandálták a gyirmóti stadionban és sokan jobbulást kívántak neki.

Kovács István bízik abban, hogy a szombati, Mezőkövesd elleni találkozón már a felcsúti stadion lelátójáról szurkolhat a többieknek - olvasható a vidi.hu-n.

Az együttes nevében Henning Berg vezetőedző kívánt gyors felépülést az ötszörös válogatott futballistának a Gyirmót elleni meccs után.

„Kovács István számára rendkívül balszerencsésen alakult a mérkőzés. Nehéz helyzetben van, hiszen jól játszott a csapat az elmúlt időszakban, ezért nem tudott bekerülni a kezdőbe, most viszont ott volt és jól is teljesített a sérüléséig. Az egész csapat vele van ebben a helyzetben, jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk neki” - jelentette ki a tréner.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×