eur:
392.89
usd:
366.07
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
A Real Madrid nyerni tudott Münchenben

A Real Madrid nyerni tudott Münchenben

Mind a két madridi csapat nyert szerda este a BL-ben. A Real 2-1-re verte Münchenben a Bayernt, az Atlético 1-0-s előnyt szerzett a Leicesterrel szemben.

A nap első Bajnokok Ligája-mérkőzésén a Monaco 3-2-re nyert Dortmundban. De jut-e még babér a vendégeknek? A Real Madrid a Bayern München, a Leicester City az Atlético Madrid vendége.

MADRID: Az Atlético két helyzettel vagy inkább helyzetkével nyitott, alighanem ilyen képre lehet számítani a mérkőzésen.

MÜNCHEN: A Bayern nagyon erőteljesen kezdett, de aztán feljött a Real Madrid, nincs már nagy különbség a labdabirtoklásban.

MÜNCHEN: Cristiano Ronaldo szabadrúgása és Karim Benzema fejese jelentett eseményt, utóbbinál Neuer kiválóan védett.

MÜNCHEN: Ribéry lövését Bale még kifejelte. Aztán a szögletből Vidal bomba fejest küldött Nachót megelőzve a kapuba. Bayern München–Real Madrid 1-0.

MADRID: Kicsit feléledt a Leicester, de Okazaki nem érte el a beadást. 

MADRID: Vitatható góllal jutott előnyhöz az Atlético. Albrighton szabálytalankodott Griezmann-nal szemben, de a tizenhatoson kívül. Mégis tizenegyes következett, amelyet a francia értékesített. Schmeichel, aki a Sevilla ellen mindkét meccsen kivédett egyet, most nem találta el az irányt. Atlético Madrid–Leicester City 1-0.

MÜNCHEN: Vidal majdnem fejelt még egyet, de kicsit tévesztett. Utána a Real következett, Cristiano Ronaldo lövését Neuer robinzonáddal vette ki, majd Kroos a kapu mellé tekert. 

MÜNCHEN: Kapott a Bayern egy ajándék-tizenegyest Ribéry tánca után. Rizzoli úgy látta, Dani Carvajal kézzel, holott inkább mellel ért a labdához. Vidal a kapu fölé rúgta a büntetőt. 

Szünet mindkét pályán. 

MÜNCHEN: Kiegyenlített a Real Madrid, Cristiano Ronaldo 99. európai kupagóljával. Dani Carvajal beadása után 12 méterről, látványos mozdulattal perdítette a kapuba a labdát. Bayern München–Real Madrid 1-1.

MADRID: A Leicesternek volt néhány jó persze, noha igazi gólhelyzetbe nem került. 

MÜNCHEN: Luka Modric éles beadása után Gareth Bale fejelt, Manuel Neuer hihetetlen reflexszel kiütötte a labdát szögletre. Bravúr volt. 

A Real Madrid nyerni tudott Münchenben

MÜNCHEN: Meglepő csere, Gareth Bale helyére Asensio került. 

MÜNCHEN: Javi Martínez öt percen belül két sárga lapot kapott, megfogyatkozott a Bayern. 

MADRID: Dominál az Atlético, de nem tud nagyobb előnyt szerezni .Mint a nyolcaddöntőben a Sevilla. 

MÜNCHEN: Xabi Alonso helyén Bernat. Aztán Ribéryén Douglas Costa. Sergio Ramos szabadrúgása alig kerülte el a felső sarkot. 

MÜNCHEN: Dani Carvajal előkészítése után Neuer bravúrral, lábbal védte Karim Benzema 10 méteres lövését. Aztán a kapus kiütötte Ronaldo 12 méteres, tiszta helyzetből, közéről leadott lövését is. 

MÜNCHEN: Ronaldo 100. európai gólja született meg, ezt már nem tudta védeni a német kapus. Marco Asensio beívelése után a portugál nagy erővel talpalta kapura a labdát, Neuer lába között surrant be a kapuba. Bayern München–Real Madrid 1-2

MADRID: Jamie Vardy lement, Craig Shakespeare a visszavágón szánja neki a többi szerepet. 

MÜNCHEN: Marcelo a tizenhatoson belülre lőtt, ez volt a 21. (!) kísérlete a Real Madridnak. Karim Benzema lesgólt lőtt, aztán James Rodriguez állt be a helyére. 

MADRID: Vége a mérkőzésnek, az Atético csak 1-0-ra verte meg a Leicestert, maradt izgalom a visszavágóra. Kicsit a Sevilla cipőjében jár Diego Simeone együttese.

MÜNCHEN: Sergio Ramos befejelte a fontos mérkőzéseken szokásos gólját, de a szabadrúgás előtt lesről lépett vissza. Maradt az 1-2. 

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×