eur:
393.74
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Rangadó vár a Videotonra

Az élmezőny csapatai közül a listavezető Videoton a harmadik Vasast fogadja, míg a második Budapest Honvéd az ötödik Haladáshoz látogat a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában.

A piros-kék csapatok felcsúti összecsapásának egyértelmű esélyese a Videoton, amely legutóbbi hat bajnokiját megnyerte vendéglátóként, ebben a szériában pedig 21-2 a gólkülönbsége. A Vasas ezzel szemben idei öt bajnokiján csak egyszer hagyta el győztesen a pályát, előző három találkozóját pedig elveszítette. Az angyalföldiek ugyanakkor a Magyar Kupában bejutottak a legjobb négy közé, ahol a Mezőkövesddel játszanak.

A fehérváriak első számú üldözőjének, a Budapest Honvédnak várhatóan rendkívül nehéz dolga lesz, ugyanis a Haladás otthonában ebben a szezonban még csak két csapatnak, a Gyirmótnak és az Újpestnek sikerült nyernie. A két együttes szezonbeli első összecsapásán 1-1-es döntetlen született a Rohonci úton.

A címvédő Ferencváros rövid időn belül harmadszor is megmérkőzik a Diósgyőrrel: másfél héttel ezelőtt a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén 2-1-re nyertek a zöld-fehérek, majd a keddi visszavágón a gól nélküli döntetlen a továbbjutásukat is jelentette.

A sereghajtó Gyirmót a Debrecen vendégeként lép pályára, míg az ugyancsak a kiesés ellen harcoló MTK a Mezőkövesdet látja vendégül.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

szombat:

Újpest FC-Paksi FC 18.00, v.: Karakó

Videoton FC-Vasas FC, Felcsút 18.00, v.: Szabó Zs.

Debreceni VSC-Gyirmót FC 18.00, v.: Bognár

MTK Budapest-Mezőkövesd Zsóry FC 18.00, v.: Farkas Á.

Swietelsky-Szombathelyi Haladás - Budapest Honvéd, Sopron 18.00, v.: Erdős

Ferencváros-Diósgyőri VTK 20.30, v.: Andó-Szabó

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×