eur:
393.85
usd:
368.17
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Szép magyar siker - videóval

Szép magyar siker - videóval

A FIG honlapjának beszámolója szerint a férfi szakág technikai bizottsága nyolc új elemet iktatott a kódgyűjteménybe.

Köztük van az FTC-Ybl Tervező tornászának korláton bemutatott mozgássora, amely mostantól hivatalosan is a Babos nevet viseli.

Babos Ádám tavaly, a szombathelyi világkupán mutatta be ezt a C-értékű elemet, amelyet kézenállásból indított terpeszugrással kezd, majd ebből fellendül bicskatartáson keresztül kézenállásba.

A magyar szövetség csütörtöki sajtóközleményében Babos elmondta, körülbelül fél éve tanulta meg az elemet.

"Ez egy igazi csapatmunka volt a válogatotton belül. Annak, hogy elfogadjanak egy új elemet, nagyon hosszú menete van, szerencsére nekem elbírálták és nagyon örülök neki" - mondta.

A magyar férfi tornászok közül korábban Magyar Zoltánról, Sivadó Jánosról, Kovács Péterről, Borkai Zsoltról, Guczoghy Györgyről, Csollány Szilveszterről és Berki Krisztiánról is neveztek el tornaelemet.

A 24 éves versenyző egyéni összetettben szerepel majd az április 19-én kezdődő kolozsvári Európa-bajnokságon, de Sóvágó Lajos szövetségi kapitány tájékoztatása szerint az új elem nem fog szerepelni Babos korlátgyakorlatában, mert egy másik összeállítással indul.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×