eur:
395.02
usd:
370.98
bux:
65376.72
2024. április 19. péntek Emma

Újabb magyar rekord - videó

Magyar vízi szelfizési rekord a Széchenyi Gyógyfürdőben: itt a friss videó.

Száztizenhét nappal a budapesti vizes világbajnokság rajtja előtt tömeges vízi szelfizési magyar rekord született a Széchenyi Gyógyfürdőben.

Sebestyén István, a Magyar Rekord Egyesület elnöke az MTI-nek a helyszínen március 19-én elmondta, hogy a regisztráció alapján 113-an - köztük a magyar szinkronúszó válogatott tagjai és a vb önkéntesei - szelfiztek egyszerre a telefonjukkal a fürdő nagymedencéjében, s ezzel egy új, úgynevezett tömegszerűségi rekordot állítottak fel.

Hozzátette: a tömeges szelfizés magyar rekordja tavaly Békéscsabán született, amikor egyszerre ötszázan vettek részt a csúcskísérletben, de a mostani produkció annyiban különbözött attól, hogy a szelfizés vízben történt, s ehhez hasonlóra még nem volt példa Magyarországon.

A 17. FINA világbajnokságot július 14. és 30. között rendezik Budapesten és Balatonfüreden.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Összeállt, hogy kik fogják kimondani a történelmi ítéletet Donald Trumpról

Összeállt, hogy kik fogják kimondani a történelmi ítéletet Donald Trumpról

Csütörtökön összeállították a 12 főből álló esküdtszéket Donald Trump volt amerikai elnök New York-i büntetőperében, amely az első büntetőtárgyalás az ellene folyamatban lévő összesen négy közül. Két korábban kiválasztott esküdtet azonban haza kellett küldenie a bíróságnak, miután mégsem feleltek meg a kritériumoknak. Bár ma még további póttagokat fognak választani, hétfőn előreláthatólag elkezdődhet a per a nyitóbeszédekkel - írja a CNN.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×