eur:
393.76
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Váratlan fordulat: Raul visszaszerződik a Real Madridhoz

Váratlan fordulat: Raul visszaszerződik a Real Madridhoz

Július elsejétől ismét a Real Madrid alkalmazottja lesz a klub legendája, Raul Gonzalez Blanco. A korábbi csapatkapitány hét év után tér vissza a Bernabeu stadionba, hogy Florentino Perez tanácsadója legyen.

A Marca szerint április elején aláírhatják a szerződést, és Raul a mostani vezetőedző, Zinedine Zidane nyomdokába léphet, mert a francia legenda is elnöki tanácsadóként tért vissza a Realhoz. Rault méltatlan körülmények között távozott sikerei helyszínéről 2010-ben, mert nem akart Jose Mourinhónál a kispadon megöregedni.

Váratlan fordulat: Raul visszaszerződik a Real Madridhoz

Jelenleg a spanyol liga észak-amerikai képviselője, igen tekintélyes fizetéssel és könnyű munkával, de most ezt feladja azért, hogy visszatérhessen az anyaklubjához. Florentino Perez már többször próbálta visszacsábítani Madridba, de Raul akkor még nem találta elérkezettnek az időt a váltásra. Most azonban a német, katari és amerikai vendégeskedés után hazatér. Az április 23-i El Clasicón már ott lesz a Bernabeuban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×