eur:
394.16
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Váratlan vízilabdás váltás: lemondott Vincze Balázs

Váratlan vízilabdás váltás: lemondott Vincze Balázs

Lemondott tisztségéről a vízilabda-bajnokság harmadik helyén álló és a BL final six-be jutásért még harcoló OSC vezetőedzője, Vincze Balázs.

"Vincze Balázs vezetőedző a mai napon lemondott az A-Híd-OSC-Újbuda vízilabdacsapat vezetőedzői tisztjéről. A 2016-17-es versenyidény végéig Tóth László (volt 287-szeres válogatott játékos, a női válogatott jelenlegi másodedzője) látja el az A-Híd-OSC-Újbuda vezetőedzői feladatait" - áll a klub közleményében.

A hírt közlő vlv.hu megkérdezte a szakembert is a döntésről, aki ennyit mondott: "Az elmúlt időszak eseményei következtében alakult ki olyan helyzet, amiből az egyik, számomra kedvezőbb megoldás a lemondás."

A vízilabdaportál emlékeztet, hogy Vincze Balázs az egykori szegedi főszponzor, Apáthy Endre és a XI. kerületi önkormányzat támogatásával építette fel a jelenlegi OSC-t. A főleg szegedi és egri játékosokból összeálló csapat az első idényében bajnoki és kupadöntőt játszott, mindkét fináléban a Szolnoktól szenvedett vereséget. A következő évben már csak a bronzéremig jutott a csapat. Az idei klubszezont új igazolásokkal kezdte az OSC. Szerződtette a szerb olimpiai bajnok centert, Slobodan Nikicet, a szintén középcsatár Lukas Semant és a magyar válogatottal Riót megjárt balkezest, Zalánki Gergőt. 

A főszponzor bajnoki címet várt a csapattól, a hivatalos cél a döntőbe kerülés volt mind a bajnokságban, mind a kupában.  Az OSC a bajnoki középszakasz utolsó fordulója előtt a harmadik helyen áll és ez már nem változhat a szombati, Fradi elleni mérkőzésen. A BL főtábláján a csapat két fordulóval a befejezés előtt csoportjában a negyedik helyen áll, két pontra lemaradva a még továbbjutó Bresciától. 

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×