eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Fordulat a magyar válogatott kulcsember ügyében

Fordulat a magyar válogatott kulcsember ügyében

Mégis marad a Győr kézilabdacsapatában Tomori Zsuzsanna.

Kialakult a Győri Audi ETO KC csapatának végleges, húszfős kerete a 2017/18-as szezonra, amelyben Tomori Zsuzsannának is helye van.

Az 149-szeres magyar válogatott klasszis játékos hosszú sérülését követően tért vissza idén januárban a csapathoz. Mind a játékos, mind a klub nehéz helyzetben volt, hiszen a kézilabda átigazolási piac sajátossága miatt kevés ideje maradt Zsuzsannának a bizonyításra. Tomori Zsuzsanna az eltelt időszakban napról napra egyre jobb formában kézilabdázott, és az edzéseken és a mérkőzéseken is bebizonyította a szakmai stábnak, hogy helye van a csapatban – közölte a klub.

Fordulat a magyar válogatott kulcsember ügyében

„Tomori Zsuzsanna megmutatta, hogy a csapat céljai elérésben nagy feladatokat képes végrehajtani. Korábbi döntésünket átgondolva úgy határoztunk, hogy egyéves szerződést kötünk vele, amit örömmel el is fogadott” - közölte Bartha Csaba klubelnök.

„Nagyon örülök, hogy sikerült megegyeznünk. Nehéz időszakot sikerült lezárnom, és tudom, hogy Győrben a legmagasabb célokért lehet küzdeni.

Szeretnék a csapat segítségére lenni idén, és meghálálni a bizalmat a következő évben is”

- mondta el a Tomori Zsuzsanna.

Két fiatal győri nevelés, Korsós Dorina és Lakatos Rita is hosszabbít a klubbal. A 22 éves, kétszeres Bajnokok Ligája győztes, négyszeres magyar bajnok és ötszörös Magyar Kupa győztes Korsós Dorina hároméves kontraktust kötött az együttessel, míg a 17 éves, rendkívül tehetséges Lakatos Rita ötéves kontraktust írt alá. Mindkét játékos kölcsönben folytatja pályafutását, de az ETO kiemelt szerepet szán a játékosok a kölcsönben szereplő győri sportolók tehetséggondozására és velük való szoros kapcsolattartásra kölcsönszerződésük ideje alatt is.

A fiatalok közül szerződést hosszabbított Afentáler Sára, Binó Boglárka, Pál Tamara, Szilovics Fanni és Varga Emőke.

A Győr korábban bejelentette a norvég Stine Oftedal és a dán Anna Mette Hansen szerződtetését.

A Győr kerete a következő szezonra

Afentáler Sára, Eduarda Amorim, Bino Boglárka, Bódi Bernadett, Yvette Broch, Asma Elghaoui, Görbicz Anita, Kari Aalvik Grimsbö. Cornelia Groot, Anne Mette Hansen, Hársfalvi Júlia, Kiss Éva, Jana Knedlikova, Nora Mörk, Stine Bredal Oftedal, Pál Tamara, Puhalák Szidónia, Szilovics Fanni, Tomori Zsuzsanna, Varga Emőke.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×