eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Az UVSE sem jutott be a négyes döntőbe

A Dunaújváros után az UVSE-nek sem sikerült bejutnia a női vízilabda Euroliga négyes döntőjébe: a fővárosi együttes az itthoni egygólos győzelem után a szombati visszavágón, Spanyolországban néggyel kikapott a Matarótól.

Kiesése nyomán mindkét magyar gárda a LEN Kupa Final Fourjában folytathatja nemzetközi szereplését.

Eredmény, Euroliga, negyeddöntő, visszavágó (a LEN honlapjáról):

Mataro (spanyol)-UVSE 12-8 (4-3, 2-1, 4-2, 2-2)

-----------------------------------------------

a magyar csapat góldobói: Keszthelyi 3, Tóth, Csabai 2-2, Czigány 1

Továbbjutott: Mataro, 21-18-as összesítéssel

Az első játékrészben még tartotta magát az UVSE, s a nagyszünetig is csupán kéttalálatnyi hátrányban volt. A harmadik játékrészben azonban már négygólosra hízott a hazaiak előnye, s közelebb nem is engedték magukhoz a magyar bajnok és kupagyőztes együttest, amely tavaly másodikként végzett az El-ben.

Az Euroliga négyes döntőjének a Mataro és a címvédő spanyol Sabadell mellett tagja még az orosz Kirisi, amely a szintén orosz Hanti-Manszijszkon jutott túl kettős győzelemmel, továbbá a görög Olympiakosz, amely az idegenbeli 10-10 után szombaton Athénban 11-10-re verte az olasz Padovát.

Az UVSE a Dunaújvárossal együtt átkerült az európai szövetség (LEN) másik sorozatának, a LEN Kupának a négyes döntőjébe, amelyet április 14-15-én rendeznek meg.

korábban:

CN Sabadell (spanyol) - Dunaújváros 19-11 (6-3, 4-2, 3-4, 6-2)

Továbbjutott: a Sabadell, kettős győzelemmel.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×