eur:
393.73
usd:
365.34
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Segítőként sem számít Varga Dánielre a vízilabda-kapitány

Segítőként sem számít Varga Dánielre a vízilabda-kapitány

Többet nem szerepel a magyar férfi vízilabda-válogatottban az olimpiai és világbajnok Varga Dániel. A 33 éves játékos döntéséről Märcz Tamás szövetségi kapitány beszélt.

Többet nem szerepel a magyar férfi vízilabda-válogatottban az olimpiai és világbajnok Varga Dániel, a 33 éves pólós a magyar szövetséghez eljuttatott közleményében azt írta, "a hosszú évek igénybevételéből adódó sérüléseire" szeretne végleges megoldást találni, és mivel a klubszezon alatt ehhez nem tud elég egyéni munkát végezni, meg kellett hoznia ezt a döntést.

Segítőként sem számít Varga Dánielre a vízilabda-kapitány

Ez érzékenyen érinti a budapesti világbajnokságra készülő magyar válogatottat is. Märcz Tamást, az új szövetségi kapitányt ugyanakkor nem lepte meg a világklasszis döntése, mert - mint az InfoRádiónak elmondta - , naprakész volt Varga egészségügyi állapotával kapcsolatban, így teljesen nem érte váratlanul a döntés, noha bízott benne, hogy rendbe hozható a játékos válla. 

"A bejelentés előtt felhívott, és elmondta a döntését. Mivel egészségi okai vannak a távolmaradásának,

el kell fogadnom.

Ez így valóban a végét jelentheti a válogatott karrierjének. Sokat adott a magyar vízilabdának, és sajnálom, hogy nem dolgozhatunk együtt" - mondta Märcz Tamás.

A szakvezető egyelőre nem számol segítőként sem a korábbi csapatkapitánnyal, mert a stábja már kialakult. Szeretne azonban leülni Varga Dániellel, és hosszabban beszélni vele arról, hogyan látta az elmúlt időszakban a a vízilabda és a válogatott helyzetét.

A válogatott a hétvégén már a Duna Arénában készül közösen Montenegróval, sőt az első közös, edzőmeccset már péntek délelőtt lejátszották.

"Nagyon szép a létesítmény, fantasztikus benne edzeni is - mondta. - Olyan volt délelőtt a hangulat, mintha egy világesemény előtti edzés lenne. Hasznos volt már az első mérkőzés is Montenegró ellen. Kiegyensúlyozott, jó játékot mutatott mindkét csapat. Sok új dolgot szeretnék látni a csapattól, kíváncsi vagyok, hogy fogják megvalósítani ezen a hétvégén."

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa

Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa

Nem sok magyar internetező lehet már, aki ne hallott volna a Temuról, a kínai webshopról, amely pár hónapja robbant be a hazai e-kereskedelmi piacra és mostanra az egyik legnagyobb szereplővé vált. Az agresszív terjeszkedés és a szürreálisan alacsony árak komoly felzúdulást idéztek elő az online kiskereskedelmi szegmensben, akkorát, hogy már a Gazdasági Versenyhivatal is vizsgálódik a cégnél. De vajon hogy képes fennmaradni a Temu anyacége, mikor nagy valószínűséggel minden – egyelőre ingyenes – szállításon pénzt veszít, mekkora lehet a részesedése itthon, és mi lesz az áfával, amit a vásárlásaink után kell befizetniük a magyar államkasszába. Ezeknek jártunk utána a Portfolio Checklist különkiadásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×