eur:
394.38
usd:
370.51
bux:
65125.52
2024. április 22. hétfő Csilla, Noémi

Nyáron is lesz El Clásico

Júliusban Miamiban előszezoni mérkőzést játszik egymással a Real Madrid és az FC Barcelona labdarúgócsapata.

Az El Clásicóra, azaz a Bajnokok Ligája-győztes fővárosi együttes és a spanyol bajnok katalán gárda összecsapására a pénteki bejelentés szerint július 29-én a Hard Rock Stadionban kerül sor, s része lesz a Nemzetközi Bajnokok Kupája elnevezésű sorozatnak. A két sztáralakulat addig egyszer még biztosan találkozik egymással: április 23-án a Santiago Bernabéu Stadionban bajnoki mérkőzésen.

A tornán résztvevő többi csapatot és az összecsapások helyszíneit március 21-én jelentik be a szervezők.

Címlapról ajánljuk
Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Az amerikai képviselőház hosszú viták után szombaton elfogadta az Ukrajnának, Izraelnek és Tajvannak szánt 95 milliárd dolláros segélycsomagról szóló törvényjavaslatot. A Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai műhelyének kutató tanára szerint a szállítási képesség okozhatja a legnagyobb problémát Ukrajnának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Amerika lesújtana Izrael egyik egységére, Jeruzsálem szerint itt lenne az ideje Európának felébrednie – Közel-keleti háborús híreink hétfőn

Amerika lesújtana Izrael egyik egységére, Jeruzsálem szerint itt lenne az ideje Európának felébrednie – Közel-keleti háborús híreink hétfőn

Az Egyesült Államok szankciókat tervez az izraeli hadsereg (IDF) egy egységével szemben, amelyet az emberi jogok megsértésével vádolnak. Ez lenne az első alkalom, hogy Washington szankcionálná az IDF egyik alakulatát – írja a The Guardian. Isaac Herzog izraeli elnök szerint az európai vezetők sürgősen fel kell, hogy ébredjenek és felismerjék az Irán által jelentett globális veszélyt, amely drónok ezreit szállítja Oroszországnak és nukleáris fegyverprogramját is folytatja, miközben Izrael a Gázai övezetben és Irán ellen is védekezik - számolt be a Politico. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 22. 11:14
×
×
×
×