eur:
394.06
usd:
365.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Újabb norvég világklasszis szerződött a Győri Audi ETO-hoz

Újabb norvég világklasszis szerződött a Győri Audi ETO-hoz

Végéhez közeledik a Győri Audi ETO KC 2017/18-as keretének kialakítása. A zöld-fehérek a Debrecen elleni hazai bajnoki mérkőzés előtt újabb rutinos játékost mutattak be: Stine Oftedal Párizsból költözik Győrbe.

Világ- és Európa-bajnok játékossal erősít a Győri Audi ETO KC csapata, a norvég Stine Oftedal aláírta három évre szóló szerződését a győri csapattal. A norvég irányító a francia Issy Paris csapatát hagyja el a Győri Audi ETO KC kedvéért.

„Klubunk továbbra is egy olyan keret kialakításán dolgozik, amely a legmagasabb célokért tud küzdeni az elkövetkezendő szezonokban is. Ezen az úton egy újabb jelentős lépés Stine Oftedal szerződtetése. Bízunk benne, hogy személyében olyan sportoló érkezik Győrbe, aki a jövő években is meghatározó szereplője lesz csapatunknak” – mondta Bartha Csaba, a klub elnöke.

Újabb norvég világklasszis szerződött a Győri Audi ETO-hoz

„Nem tudom szavakba önteni az érzést, hogy végre itt lehetek. Számomra

egy álom vált valóra azzal, hogy Győrbe igazolhattam

az Audi ETO-hoz. Honfitársaim rengeteg jót meséltek a győri csapatról és a szurkolókról, már nagyon várom, hogy pályára is léphessek új csapatomban. Úgy érzem, a Párizsban eltöltött évek után jó helyre igazoltam, szeretnék még jobb játékos lenni és szeretnék sok-sok trófeát nyerni a győri színekben. Természetesen jól ismerem a csapatot, folyamatosan figyelem őket, várom a közös munkát leendő csapatársaimmal.” – mondta Oftedal.

Stine Bredal Oftedal 25 éves, norvég, irányítóposzton szerepel. A norvég válogatottal 2011-ben és 2015-ben világbajnoki címet ünnepelhetett. Háromszoros Európa-bajnok (2010, 2014, 2016), a legutóbbi nyári olimpiai játékokon Rióban bronzérmet szerzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×