eur:
392.46
usd:
367.17
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Csodát tett a Barcelona: 6-1-re nyert, pedig a 87. percben még három gól hiányzott

Csodát tett a Barcelona: 6-1-re nyert, pedig a 87. percben még három gól hiányzott

A Barcelona megbüntette a PSG minden hibáját, s 6-5-ös összesítéssel továbbjutott a BL nyolcaddöntőjében. A Borussia Dortmund 4-0-s győzelemmel ugyancsak továbbjutott.

BARCELONA: Luis Suárez góljával vezet a Barca. Az uruguayi csatár közelről átfejelte a labdát a kilépő Trapp kapuson, Meunier ugyan kihúzta a labdát, de a videótechnika jól mutatta, hogy a labda áthaladt a gólvonalon.  Barcelona-PSG 1-0 (összesítésben 1-4)

DORTMUND: Aubameyang ledolgozta a hátrányt, közelről fejjel küldte a labdát Dembele szöglete és Pulisic csúsztatása után. Borussia Dortmund-Benfica 1-0. (összesítésben 1-1)

BARCELONA: Julian Draxler lapos beadása után Javier Mascherano kezéről pattant ki a labda. Deniz Aytekin játékvezető szerint vétlen kezezés volt. Korábban a Barcelona is reklamált egy tizenegyest, szintén hiába. 

BARCELONA: Nagyon ideges hangulatú a játék, rengeteg a „tüske”.

DORTMUND: A Benfica egy kicsit magához tért, leült a mérkőzés. 

BARCELONA: Marquinhos és Kurzawa ügyetlenkedése után utóbbi öngóljával került még eggyel közelebb a Barcelona a PSG-hez. Iniesta sarkalása után szerencsétlenkedte a védő a saját kapujába labdát. Barcelona-PSG 2-0 (összesítésben 2-4)

BARCELONA: Újabb érthetetlen PSG-hiba, Meunier összeesett a tizenhatos vonalánál, s elesve buktatta Neymart. A büntetőt Messi bebikázta.Barcelona-PSG 3-0 (összesítésben 3-4)

BARCELONA: Az első párizsi támadás során Meunier beadását kövedtően Cavani a kapufát találta el. 

DORTMUND: Aubameyang kísérletét Ederson bravúrral védte. Műsoron kívül, mert előtte már lest fújt a bíró. 

DORTMUND: Labdaszerzés után Piszczek kiszolgálta Pulisicet, s máris előnyben a BVB. Borussia Dortmund-Benfica 2-0. (összesítésben 2-1)

BARCELONA: Di María beállítása óta sokkal veszélyesebb lett a PSG. 

DORTMUND: Újabb gól, a Luisaót megelőző Aubameyang naggyá tette a különbséget. Borussia Dortmund-Benfica 3-0. (összesítésben 3-1)

BARCELONA: Egy hosszú felívelés után Kurzawa középre fejelte a labdát, s az érkező Cavani bebombázta a hálóba a labdát. Barcelona-PSG 3-1 (összesítésben 3-5)

BARCELONA: Cavani eldönthette volna a továbbjutást, egyedül vezette a katalánok kapujára a labdát, Ter-Stegen lábbal védett. 

BARCELONA: Arda Turan a kapu fölé fejelt. 

DORTMUND: Alighanem eldőlt a továbbjutás, a portugálok aligha fognak két gólt szerezni. 

DORTMUND: Aubameyang (les)góljával minden tényleg eldőlt. Borussia Dortmund-Benfica 4-0. (összesítésben 4-1) 

BARCELONA: Di María pontosan akkora helyzetet hagyott ki, mint korábban, már a gólja után Cavani. 

BARCELONA: Neymar gyönyörű szabadrúgás-góljával izgalmassá tette az utolsó perceket. Barcelona-PSG 4-1 (összesítésben 4-5)

BARCELONA: Újabb fordulat, Marquinhos szabálytalansága után Neymar büntetőt lőhet. Barcelona-PSG 5-1 (összesítésben 5-5, idegenben lőtt góllal a PSG a továbbjutó)

BARCELONA: A 95. percben a Barcelona továbbjutott. Neymar felívelése után Sergi Roberto a kapuba kanalazta a labdát. Továbbjutott a Barcelona 6-1-es győzelemmel, összesítésben 6-5-tel. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×