eur:
392.88
usd:
367.85
bux:
66048.18
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Wenger húsz év alatt nem szenvedett még egy ilyen megalázó vereséget a BL-ben

Mind a két, a végső győzelemre is esélyes gárda, a Real Madrid és a Bayern München is megismételte hazai eredményét a BL nyolcaddöntők második felében. A spanyolok 3-1-re verték a Napolit, a németek 5-1-re nyertek az Arsenal ellen.

LONDON: Arsene Wenger közvetlenül a mérkőzés előtt változtatni kényszerült, Welbeck sérülése miatt Giroud kezd.

NÁPOLY: Mezőnyjátékkal, és némi hazai labdabirtoklási fölénnyel kezdődött a mérkőzés.

LONDON: A Bayer-szurkolók miatt állt egy kicsit a játék, wc-papírokat dobáltak a pályára. Közel sincsen telt ház az Emiratesben. 

LONDON: Giroud közelről a lécre lőtt. 

NÁPOLY: Bale jó levétel után rosszul lőtt, talán inkább passzolhatott volna Benzemához. 

LONDON: Az Arsenal szerezte az első gólt, Theo Walcott a rövid sarokba vágta al badát, Manuel Neuer nem tudott hárítani. Arsenal–Bayern München 1-0 (összesítésben 2-5).

NÁPOLY: Ahogyan az első mérkőzésen, most is a Napoli szerzett vezetést. Marek Hamsik passza után Dries Mertens éles szögből lőtt a kapuba. Napoli–Real Madrid 1-0 (összesítésben 2-3).

NÁPOLY: Szép madridi támadás végén Cristiano Ronaldo, miután már Pepe Reina mellett is elvitte a labdát, a kapufát találta el. 

LONDON. Walcott büntetőt reklamált, miután Xabi Alonso túlságosan határozottan szerelte. Hiába. 

NÁPOLY: Kroos szerelési kísérlete rossz helyre ment, Mertens egyből lőtt, a kapufára. 

Vége az első félidőknek, mindkét házigazda dolgozott le a hátrányából, de még nem eleget. 

NÁPOLY: Kiegyenlített a Real Madrid, szinte a semmiből. Toni Kroos szöglete után Sergio Ramos a hálóba csúsztatta a labdát. Napoli–Real Madrid 1-1 (összesítésben 2-4).

LONDON: Laurent Koscielny szabálytalankodott Robert Lewandowskival az Arsenal tizenhatosán belül. A francia piros lapot, a Bayern büntetőt kapott. Utóbbit Lewandowski higgadtan gólra váltotta. Arsenal–Bayern München 1-1 (összesítésben 2-6).

NÁPOLY: Megy ez a másik oldalról is! Kroos ezúttal a jobb oldalról ívelt be szögletet, Sergio Ramos, miután Koulibaly lemaradt, ezt is befejelte. A labda még Mertens fejét is érintetteNapoli–Real Madrid 1-2 (összesítésben 2-5).

Nagyon úgy fest, hogy mindkét pályán eldőlt a továbbjutás. Az Arsenalnak a hosszabbításhoz, a Napolinak a továbbjutáshoz ,egyaránt négy gól kellene, újabb kapott nélkül. 

LONDON: David Ospina szép védéssel őrizte legalább a döntetlent, Robert Lewandowski kísérlete után. 

LONDON: Most már semmi és senki sem segíthetett. Arjen Robben találatával már az Emiratesben is vezet Ancelotti csapata. Arsenal–Bayern München 1-2 (összesítésben 2-7).

NÁPOLY: Múlatják az időt a madridiak, Benzema és Bale sincsen már a pályán. 

LONDON: Douglas Costa előkészítése után Lewandowski a kapufára fejelt. 

LONDON: A brazil is feliratkozott a gólszerzők közé. Szép mozdulattal csavarta a labdát a kapuba. Nem könnyű feledni, Arsene Wenger valószínűleg az utolsó BL-mérkőzését szenvedi végig az Arsenal menedzsereként. Arsenal–Bayern München 1-3 (összesítésben 2-8).

LONDON:Éppen úgy megalázó a vége, mint Münchenben volt, Arturo Vidal belőtte a Bayern negyedik gólját is.  Arsenal–Bayern München 1-4 (összesítésben 2-9).

LONDON: Az Arsenal futballtörténelmet írt, oly módon, ahogyan hívei cseppet sem szerették volna. Arturo Vidal még egy gólt szerzett.Arsenal–Bayern München 1-5 (összesítésben 2-10).

NÁPOLY: Mertens ha nem akart volna ennyire tizenegyest kapni, talán meg is kapta volna.

LONDON: Csak az a kérdés már, hogy Wenger kitölti-e az „ágyúsoknál” a szezon hátralévő részét.  A közönség már a távozását követeli. 

NÁPOLY: Ronaldo lövése még kijött Reináról, de Morata gyorsabban eszmélt, mint három nápolyi védő. Napoli–Real Madrid 1-3 (összesítésben 2-6).

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×