eur:
393.53
usd:
367.85
bux:
65875.03
2024. április 23. kedd Béla

A Bayern „egy nyolcast” rúgott a Hamburgnak

A Bayern München kiütéses, 8-0-s győzelmet aratott a Hamburg felett a német labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati mérkőzésén.

A bajor együttesből - melynek vezetőedzője, Carlo Ancelotti pályafutása során ezredik alkalommal ült tétmeccsen a kispadon - a lengyel Robert Lewandowski mesterhármast szerzett. A csereként beállt Kingsley Coman duplázott, mellettük Arturo Vidal, David Alaba és Arjen Robben volt még eredményes.

Győzött a tabella második helyén álló RB Leipzig is a Köln ellen, a hazaiak kapuját ezúttal is Gulácsi Péter védte.

A harmadik Dortmund szintúgy sikerrel vette a fordulót: a sárga-feketék Pierre-Emerick Aubameyang duplájának is köszönhetően nyertek a Freiburg vendégeként.

Bundesliga, 22. forduló:

Bayern München-Hamburger SV 8-0 (3-0)

Darmstadt-Augsburg 1-2 (0-0)

Freiburg-Borussia Dortmund 0-3 (0-1)

Bayer Leverkusen-FSV Mainz 0-2 (0-2)

RB Leipzig-1. FC Köln 3-1 (2-0)

később:

Hertha BSC-Eintracht Frankfurt 18.30

vasárnap játsszák:

Ingolstadt-Borussia Mönchengladbach 15.30

Schalke 04-Hoffenheim 17.30

pénteken játszották:

VfL Wolfsburg-Werder Bremen 1-2 (1-2)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×