eur:
394.46
usd:
370.28
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Visszatérne a válogatottba Kammerer

Idén visszatérne a magyar kajak-kenu válogatottba Kammerer Zoltán. A Győr háromszoros olimpiai bajnoka tavaly lemaradt a riói játékokról, az új szezonra pedig két edző készíti fel.

Vízreszállás előtt vagyunk jó 2-3 héttel. "Az előző évekhez képest annyi különbség van, hogy idén nem megyek meleg vízre, hanem összeszorított foggal fogok a Dunán lapátolni."

A sportoló gyerekkori edzője, Nieberl László, valamint a korábbi elsőosztályú labdarúgó és ismert erőnléti tréner, Klink Zoltán irányításával készül. Most máshogy edzenek, mint az elmúlt 30 évben: az úszás kimaradt, futás is kevés van, inkább crossfit és saját testsúlyos edzés, illetve az ergométeres edzés megy.

"Óriási löket van rajtam, mert teljesen új dolgokat csinálunk."

Kammerer tisztes helytállást vár magától, szeretne egyesben jól menni és a maximumot kihozni magából. Egyesben szeretne jól menni, mert akkor bekerülhetne a négyesbe.

A világkupa-sorozatban is szeretne sokat versenyezni, így Szegeden is mindenképpen elindulna.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×