eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Vb-ezüstérmes német világsztárt igazolhat a Haladás

Vb-ezüstérmes német világsztárt igazolhat a Haladás

Az 52-szeres német válogatott Kevin Kurányi leigazolásáról tárgyal a Haladás labdarúgócsapata - adta hírül a nyugat.hu. A klub ügyvezetője megerősítette, hogy tárgyalnak a 34 éves csatárral.

A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladásnál új támadó szerződtetése van napirenden, aki nem más, mint az 52-szeres német válogatott Kevin Kurányi - írja a nyugat.hu. A hírt Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a csapat honlapjának megerősítette.

A német támadó legutóbb a Bundesligában szereplő Hoffenheimben játszott, nyár óta azonban szabadon igazolható. A 34 éves éves futballista Rio de Janeiróban született, 2003 és 2008 között szerepelt a német válogatottban, ahol 19 gólt szerzett, és egy világbajnoki ezüstérmet is szerzett a csapattal. Korábban a VFB Stuttgart, a Schalke 04 és a Dinamo Moszkva játékosa is volt, a Bundesligában 275 mérkőzésen 111 gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

A megtermelt élelmiszerek több mint harminc százaléka a szemetesbe kerül, miközben napjainkban már a fejlett országok szegényebb polgárai is kénytelenek lejjebb adni fogyasztásuk mennyiségéből vagy minőségéből – mondta az InfoRádióban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet ügyvezetője. Dexler Dóra figyelmeztetett: nem jó az sem, ha csak a spórolásra gondolunk, mert a legolcsóbb élelmiszer nem feltétlenül a legjobb minőségű.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×