eur:
394.42
usd:
365.17
bux:
65543.59
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Storcznak rosszul esett, hogy nem kapott bizalmat

Storcz Botond teljesnek érzi az elmúlt nyolc évet, amelyet a kajak-kenu válogatott élén töltött.

Az edző az M4 Sport pénteki Sportreggeli című műsorában elmondta, összességében rosszul esett neki, hogy a magyar szövetség (MKKSZ) pályázat útján választja ki a válogatott szakmai vezetőjét.

"Ha nincs pályázat, azt gondolom, az egyfajta bizalom vagy megerősítés lett volna az irányomba. Arra, hogy valamiféle anyagot készítsek, egyáltalán nem éreztem magamban motivációt" - nyilatkozta.

Storcz elárulta, hogy ő is jelen volt a jelöltek meghallgatásán. "Annak a pályázata biztosan ott lesz az elsők között, akivel együtt dolgoztam utánpótlás-kapitányként" - utalt Hüttner Csabára.

"Nyilvánvalóan meg fog változni valamennyire az életem, de a kajak-kenu továbbra is része lesz a hétköznapjaimnak. Valamilyen szinten biztosan a sportágban maradok" - mondta a szakember, aki nyolc évvel ezelőtt, 33 esztendősen került a válogatott élére.

Storcz Botondnak az előző négy évet tekintve a férfi szakágak riói olimpiai szereplése miatt van hiányérzete, az elmúlt nyolc évet viszont teljesnek és pozitívnak nevezte, amellyel elégedett.

A hétfőn lejárt határidőig Hüttner Csaba, Simon Miklós, Szabó Attila és Vaskuti István adta be jelentkezését a szövetségi kapitányi posztra, az utánpótlás-kapitányi munkára a tisztséget eddig betöltő Hüttner Csaba, illetve Szabó András kandidál. Az MKKSZ jövő hétfőn dönt a személyi kérdésekben.

A szakmai igazgatói tisztségre kilencen - Doma Gergő, ifj. Foltán László, Kubina Ádám, Parti Zoltán, Rajna András, Szabó András, Szabó Attila, Szekszárdi Ferenc és Vaskuti István - jelentkeztek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Korrigál a forint

Korrigál a forint

Csütörtökön kezdetben az euróval és a dollárral szemben is gyengült a forint, utóbbival szemben nagyobb mértékben, később azonban valamelyest korrigált a magyar fizetőeszköz. Ma megjelent a Magyar Nemzeti Bank Inflációs jelentése, amelyben többek között azt írták, hogy a forint gyengélkedése és a szolgáltató cégek visszatekintő árindexálása is hozzájárul ahhoz, hogy a 3%-os inflációs  célt csak 2025-ben éri el a jegybank.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×