eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

A Honvéd könnyedén győzte le a sereghajtó Diósgyőrt

A Budapest Honvéd 2-0-ra legyőzte szombaton sereghajtó vendégét, a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.

OTP Bank Liga, 15. forduló:

Budapest Honvéd-Diósgyőri VTK 2-0 (0-0)

---------------------------------------

Bozsik Stadion, 1575 néző, v.: Kassai

gólszerzők: Lanzafame (74., 11-esből), Koszta (84.)

sárga lap: Lovric (56.), Lanzafame (80.), Baráth (86.), Gazdag (89.), illetve Dausvili (72.), Novothny (81.)

Budapest Honvéd:

----------------

Gróf - Botka, Lovric, Kamber, Baráth - Nagy Ge. (Vasiljevic, 93.), Gazdag, Hidi, - Koszta, Prosser (Eppel, 69.), Lanzafame (Hajdú, 88.)

Diósgyőri VTK:

--------------

Antal - Oláh (Bacsa, 79.), Lipták, Jagodinskis - Eperjesi, Dausvili, Elek, Nemes - Nono (Vela, 59.), Nikházi (Makrai, 85.), Novothny

Nagy lendülettel kezdett a Honvéd, szinte azonnal kapujához szegezte ellenfelét. Az első negyedórát követően a Diósgyőr kijött a szorításból, a játék pedig kiegyenlítetté vált. A játékrész hajrájában újra a kispestiek előtt adódott néhány kisebb lehetőség, de nem tudtak élni ezekkel.

A fordulást követően is a fővárosiak futballoztak veszélyesebben, majd a félidő közepén a vendégek kapusa összehozott egy büntetőt, amelyet Lanzafame értékesített. A hajrában a Honvéd továbbra is felülkerekedett riválisán, a Diósgyőr erejéből még helyzetre sem futotta. A hazaiak a 84. percben végül Koszta révén biztosították be győzelmüket.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×