eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Tizenöt németországi légiós az osztrák keretben

A várakozásoknak megfelelően Valentino Lazaro maradt ki a magyar labdarúgó-válogatott csoportellenfelének, Ausztriának a franciaországi Európa-bajnokságra jelölt végleges keretéből.

Marcel Koller szövetségi kapitány május 12-én eleve csupán 24 játékost jelölt bő keretébe, így a keddi határidőig mindössze egy embertől kellett elköszönnie.

A salzburgi Lazaro - aki 2014 októberében szerepelt utoljára a nemzeti csapatban - kiválása azt is jelenti, hogy az osztrák bajnokságból mindössze egyetlen futballista van a csapatban. A légiósok közül 15-en Németországban játszanak.

Ausztria június 14-én a magyar válogatott ellen kezdi meg szereplését az Európa-bajnokságon, melyen Izlanddal és Portugáliával van még egy csoportban.

Az osztrák válogatott kerete:

-----------------------------

kapusok:

Robert Almer (Austria Wien), Heinz Lindner (Eintracht Frankfurt), Ramazan Özcan (Ingolstad)

hátvédek:

Aleksandar Dragovic (Dinamo Kijev), Christian Fuchs (Leicester City), György Garics (SV Darmstadt), Martin Hinteregger (Borussia Mönchengladbach), Florian Klein (VfB Stuttgart), Sebastian Prödl (Watford), Markus Suttner (FC Ingolstadt), Kevin Wimmer (Tottenham Hotspur)

középpályások:

David Alaba (Bayern München), Marko Arnautovic (Stoke City), Julian Baumgartlinger (FSV Mainz), Martin Harnik (VfB Stuttgart), Stefan Ilsanker (RB Leipzig), Jakob Jantscher (FC Luzern), Zlatko Junuzovic (Werder Bremen), Marcel Sabitzer (RB Leipzig), Alessandro Schöpf (Schalke 04)

csatárok:

Lukas Hinterseer (FC Ingolstadt), Rubin Okotie (1860 München), Marc Janko (FC Basel)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×