eur:
392.49
usd:
365.97
bux:
66865.77
2024. április 25. csütörtök Márk

Büntetőkkel nyerte a Német Kupát a Bayern München

A Bayern München nyerte a labdarúgó Német Kupát, mivel a szombat esti berlini döntőben büntetőkkel legyőzte a Borussia Dortmundot.

A két együttes óriási csatát vívott a rendes játékidő 90, és a hosszabbítás 30 perce alatt. Gólszerzési lehetőség mindkét oldalon adódott, de a müncheni és a dortmundi védelem egyformán állta a sarat a helyenként nagyon kemény összecsapáson. A döntés a büntetőpárbajra maradt, ebben pedig a bajor együttes játékosai koncentráltak jobban.
    A Bayern története során tizenegyedik alkalommal duplázott, azaz nyerte meg a bajnokságot és a kupát is, utóbbi trófeát tizennyolcadszor hódította el. A Dortmund sorozatban harmadszor bukta el a kupadöntőt, Josep Guardiolának pedig ez volt az utolsó mérkőzése a Bayern vezetőedzőjeként.
    A berlini Olimpiai Stadionban rendezett finálét 74 322 néző látta a helyszínen.

    Eredmény, Német Kupa, döntő:
Bayern München-Borussia Dortmund 0-0 - tizenegyesekkel 4-3

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×