eur:
393.67
usd:
369.29
bux:
65816.93
2024. április 23. kedd Béla
Benedek Tibor: Szeretném, hogy ne kelljen pofon a motiváltsághoz

Benedek Tibor: Szeretném, hogy ne kelljen pofon a motiváltsághoz

Mindent meg kell tenniük azoknak a játékosoknak, akik állandóan szerepelni akarnak a magyar férfi válogatottban - hangsúlyozta az InfoRádióban Benedek Tibor. A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányával készült beszélgetést InfoRádió Aréna című műsorában hallgathatták meg.

A szakvezető a trieszti tornán kiemelkedően szereplő Szivós Mártonról szólva azt mondta: „van egy jó viszonyunk, ezt valamikor lehetett barátságnak hívni, most nem szeretném annak mondani, mert most az edzője vagyok. Örülök a sikerének, annak ellenére, hogy az Eb-re nem vittem ki."

"Szeretném, hogy egy játékos akkor is mindig motivált lenne, ha nem kap nagy pofont. Ne kelljen senkit kihagyni egy világversenyről, hogy utána jól játsszon. Legyen tizenhárom olyan játékosom, aki mindent félre tud tenni azért, hogy a válogatott sikeréért a legtöbbet tegyen. Ne kelljen úgy motiválni senkit, hogy ha nem tesz meg mindent, nem lesz a csapatban"- vallja Benedek Tibor.

Benedek Tibor: Szeretném, hogy ne kelljen pofon a motiváltsághoz

"Azt várom Szivós Marcitól mindig, amit most játszott. Mert egy nagyon tehetséges játékos, nyerő ember, de ezt állandóan bizonyítania kell. Nem ő az egyetlen, aki visszakerülve plusz 30-40 százalékot tett rá, hogy még jobban játsszon. Azt szeretném, hogy a játékosaim esetében ne kelljen ilyen eszközöket használni, akarjanak mindig jobbak lenni, maguk miatt, nem azért, mert én többet várok tőlük” - fogalmazott. A trieszti tornán tizenhat gólt dobó Manhertz Krisztián nem csak a fiatalok közül lett a legeredményesebb. „Nagyon sokat fejlődött. Mindenképpen ki kellett próbálni a belgrádi Európa-bajnokságon, hogy legyen esélye az olimpiára. Akkor is jól teljesített. A kvalifikációs tornán sokkal magabiztosabban játszott, mint az Eb-n, folyamatosan jó teljesítményt nyújtott, annak ellenére, hogy az előtte lévő két hétben nem játszott olyan jól. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Most visszamegy a klubjába, már nem játszik bajnoki döntőt, BL-t, itt kellett és tudott bizonyítani” - mondta róla Benedek Tibor.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Nagyon lassan gyógyulnak a költségvetés fájdalmas sebei

Nagyon lassan gyógyulnak a költségvetés fájdalmas sebei

Az év első három hónapjában az áfabevételek még mindig gyengén muzsikálnak, a kamatkiadások mindenre rátelepednek, a közösségi közlekedésre most kirívóan többet költ az állam, viszont a rezsivédelmi kiadások visszafogottabbak. Ezt lehet kiolvasni az államháztartás idei első negyedéves részletes folyamataiból, ami tulajdonképpen nem hozott nagy meglepetéseket, hiszen a magyar gazdaság tavalyi recesszióból történő kilábalása is lényegesen lassabb, mint korábban várták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×